✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, January 14, 2013

Beware oh the car thief !! Kereta Yang Dicuri Di Area Api-Api Centre, Kota Kinabalu, Sabah


As-Salam

Sapa orang-II Kota Kinabalu yang nampak kereta ni, Sila maklumkan kepada tuan punya kereta.

Kes curi kereta di area Api-Api Centre, Sabah. Memang area tempat Uzu lepak dekat MCD dengan kazen-II. Hishhhh memang tempat parking tu sunyi dan seram.. Bahaya ~

So, korang kena lah berhati-II bila nak parking keta tu ya. Kena parking di tempat yang tak suyi dan terang.
Sekarang ni macam-II boleh jadi. Semoga Allah lindungi kita semua..

Aamin.

Salam.

7 comments:

Florence Ayum said...

eh? dah tak ada kerja lain ... ==' hmm.. kena hati2 ni kalau keluar pegi Api-api.

Nadia Johari said...

uzu hati2..prking tempt de orang atau senang nmpk

sa mic said...

aiyooo ini manyak tak cantik oo dia punya kerja..moga dijauhkan lah dari benda2 mcm ni

fifie said...

Takut lah sekarang kat mana2 pun kes curi kereta memang banyak berlaku.

shidaR said...

uihhh^^ bahaya ni!

Remy hazza said...

muka mamat tu pun dah nampak cam penyangak! he3

Bear Kontot said...

Salam uzu..Excited sgt bila tgk uzu ni org sabahan.. just nak tnya about sabah..

Sy bru blk bercuti d sabah..yang menariknya tentang sabah, sy tgk xde tiang bayar parking, mmg xperlu bayar parking kew area bandar KK?

Sy sgt kagum dengan bandar KK, byk bangunan tinggi2 dan ia menunjukkan sabah ngri maju.. Bas pun beroperasi smpai mlm.. but walaupun sabah byk roundabout, tp unik pd pandangan sy, kereta boleh park tgh2 jalan.. Amat2 teruja..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com