✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, January 1, 2013

Budak Perempuan Ni Menghina Islam. Apa Nak Jadi Ni? ?


As-Salam


p/s : Uzu pun tak tau nak kata ape dah. Allahualam. Semoga Allah ampunkan dia.

Salam.

37 comments:

miss fluffy said...

Nauzubillah...

trah zain said...

semoga beliau mendapat hidayah... Allah itu Maha Pengampun, Dia mampu membolak balikkan hati hambanya..aminn

Paly said...

paly pn terkejut tgok die tulis cam ni tp die dah minx maaf kat twitter die

Nieyxzha Hassan said...

Tu die pakai gambar sape la tu.. pegangan agama tak kuat..jadi camnila

Razil Tahir said...

mungkin dia tengah emosi.
harap orang ramai tak hukum dia...

fardiyah said...

ya Allah sampai macam tu sekali dia tak dapat terima takdir...astaghfirullah...

~Apam Gemok~ said...

Astaghfirullah.... terkejut baca.

eyoy kyrul said...

AKU MALAS MAU BACA APA YANG DIA TULIS TU, BACA TAJUK JA CUKUP UNTUK AKU BAGI KOMEN YANG MEMANG SESUI UNTUK DIA...

BANGANG PALING ABADI

ejulz said...

benda camni kita x boleh nak bersangka buruk terus kat budak tu.. takut kalau dia punya akaun kene hack.. tkut jd fitnah.. skang ni mcm2 boleh berlaku.. harap pihak berkuasa boleh siasat perkara ni.. tp kalau mmg dia yg tulis mmg dah kafir dah dia tu..

Fiza Suhaimi said...

Nauzubillah. Ape yang fiza baca ni. Hati fiza pun dah rasa takut dengan azab Allah bile baca tweet dia. Ya Allah semoga Engkau beri dia hidayahMu dan sesungguhnya Engkau itu Maha Pengampun. :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

YA ALLAH, NE LA JD BILA CAKAP GUNA KEPALA LUTUT DAN KURANG DIDIKAN AGAMA..

Remy hazza said...

kalau betul dia tersalah kata.... kita doakan semoga dia mendapat hidayah.......

Sham Kalasia said...

SENANGNYA UNGKAPAN MEMAKI HAMUN....
MCM TAK ADA APA YG AKAN MEMUDARATKAN...SEMOGA TUHAN MEMBERI HIDAYAH PADANYA

Ieka Hassan said...
This comment has been removed by the author.
Nur Amalina Maisarah said...

Nauzubillah..ramai budak-2 mcm tu..Kawan ckp die nak followers ramai..lepas dah ramai die tukar name delete tweet-2 die then acc die 'bersih'..xtau la tu

wan namikaze said...

Apa yg setan tu merepek...Sian betul kat budak yg merepek tu..Mcm kak Nieyxza kata, pegangan agama x kuat. Kalaulah betul ape yg die taip tu, itu adalah ujian..Semoga cepat kembali ke jalan yg benar.

Nur Syahidatul Zuhairah said...

tapi kena dptkan kepastian.. takut akauan twitter dye kena hack.. moga2 dye bertaubat..

Nanie said...

ya Allah , semoga terlindung lah daripada perkara mcm ni. rosak akidah .

Izza Sakura said...

akak jemput join k http://izza-sakura.blogspot.com/2013/01/giveaway-by-mailey-jailey.html

Izza Sakura said...

akak jemput join k http://izza-sakura.blogspot.com/2013/01/giveaway-by-mailey-jailey.html

Najiah Shaharain said...

nauzubillah...akidah budak skrg lemah..dat y cr die ckp memng kecewa dgn ujian dr Allah..

NoEn said...

nauzubillah...semoga Allah ampun kan dia

Iqa Syafiqa said...

nauzubillah,,, moge kite semue djauhkan dr bnde2 cmny,, dah byk brlaku sekrg,, mkin rmai org brani buat pngakuan scare trg-trangan,,

Insyirah Nabilah said...

mungkin juga ada org hack dia..berdoa je lah yg terbaik

Cik Fie said...

Agak b*d*h perempuan tu . kalau tak suka islam , buat apa pki tudung ?! Semoga dia insaf :(

Ena's Palace said...

Knapa ye skrg ni smkn ramai org mcm ni...

Akang_Haikal said...

ala mybe dye nk jdy TRENDING la tue... tue yg m'buad an dye mcm tue... xp kta xtau ag... sprti yg kowg ckp acc nye mgkn kna hack ngn non muslim.. Atopown... dye sndri yg lakukan... 'xp yg plknya 'bapaknya yg rogol dye...'mak nya mati (ajal maut ditangan tuhan).. awat dye slh kn ISLAM pla? bapa nya slh bkn nya islam.. 'emo sgt kunuk... ni tntu dye byk b'gaul nan non-muslim.. 'MAAF SEBAB TERLANJUR TAIP' :D

Nurul Ain Atikah said...

memang >{=.=}< -----O /('..'/)
____
{=_=} |----|> ====* (X_X)
|_|
__
( )
X(*..*)X
( )
()
- --CARI NAHAS

sa mic said...

mesti nak cari attention lagi . Lepas followers dah up nanti ,kononya kena hack .

MisEyz BLurz said...

Mcm2 jer yg berlaku skg nie..hmmm
http://miseyz.blogspot.com/2013/01/hanya-satu-malam-dan-satu-hari.html

Mohd Zuhri said...

ish2 .. :(

Solehah Shamsuddin said...

pelik dan ajaib. masih lagi wujud manusia sebegini ye.huhu

Anonymous said...

tak pasal2 ko dapat dosa kering,ko ingat ko bagus sangat ke.ko tak rasa ke benda tu boleh je kena hack ke apa..zaman skg ni mcm2 boleh berlaku,dan ko budak nak sangat up trafik dah dpt dosa bertimbun2 bila ramai yang maki hamun kat sini.. dik oi,fikirkan sebelum buat sesuatu. kasihan aku tengok ko ni dik oi.

aku ckp salah ke?ke ko yang tak faham lagi ?

sharizal rizal said...

para pembaca skalian..ape kome tul2 yakin dia org islam ker?

sharizal rizal said...

para pembaca skalian..ape kome yakin dia tul2 org islam ker?

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

Semoga dia kembali ke pangkal jalan, Amiiinn :)

shidaR said...

twitter dia mcm kena godam jer..xpun penyamaran ni..bahaya tul skg!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com