✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, January 21, 2013

CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'


As-Salam

Hari ni nak join contest ni. Nampak sangat menarik lagi-II uzu skrg dah jarang pakai seluar.
Ber-skirt je selalu. Harap-II murah rezeki uzu kat sini..

Norzi Beautilicious House merupakan blogshop online yang mana pelbagai jenis pakaian moden termasuklah   dress, skirt, peplum , long skirt, jubah dress, blouse dan sebagainya.

Uzu tengok semua yang kena jual kat blogshop and fanpage semua cantik-II dan menarik perhatian terutama   perempuan lah. tak gitu? Hehehehe ^___^

Like yang ke 19 408 
Tag : Shida & Aida

Selamat bercontest semua :)

3 comments:

mira_nas said...

gd luck~

sa mic said...

goodluck yah, hehe

Wawa Rosli said...

gud luck akak!!
akak, nape tak bagi link kontes tu??
kalau boleh, nak join jgak. .

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com