January 12, 2013

,

Digi Menawarkan Rebat RM200 Smartphone Yang Murah


As-Salam

Hari ni nak kongsi berita hebat dari DiGi ni..

Tapi sebelum tu, nak tnya dah daftar rebat telefon RM200 tak? Kalau belum sila daftar dulu ye.

Digi menawarkan promosi hebat untuk rebat RM200.

Digi bagi 2 offer, yang pertama 

Digi Postpaid



Digi Prepaid

Amacam murah tak? Haaaa banyak diskaun kan?

So yang berminat boleh lah grap it kat kedai DiGi yang berdekatan anda :)
Gunakan rebat RM200 dengan sebaik mungkin.

Salam
Share:

14 Sila Komen:

Unknown said...

xdapat rebat tu..tp dpt baucer..hehehe:)

Yanty Lee said...

Hurm... Line Digi ni ok x erk.tgh bfikir lgi.. nnt nk guna tu my mummy. Tq 4 the info dear.

Paly said...

takde wit lg, huhuhu :(

hazwan hairy said...

target galaxy chat ja...nth knp minat hp tu.haha

Nisha said...

Jom Join :)

http://myon9diari.blogspot.com/2013/01/segmen-colouring.html

Dayang Deno said...

belum mampu beli henpon mcm tu.. huhu

cik lisa said...

aiii best ! tapi tetap dengan pendirian ...nanak iphone jugak,hihih

Unknown said...

ada try jugak tanya kat digi center, tapi dia explain ringkas sgt (plus muka yg x friendly langsung). just dia kata sape yang nak redeem rebate tu kena ada smart plan tu dulu, pastu baru la buleh pilih offer mana yang nak.

Uzu dah redeem ke rebate tu?? camne prosedur dia??

Unknown said...

hanya mampu tengok je lah..hehehehe

Leeza Dayasari said...

bulat mata besar2 jer lah

Leeza Dayasari said...

bulat mata besar2 jer lah

Leeza Dayasari said...

untung ler juga cik lyeen de syifa dpt baucer!!!

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

bestnya :)

Unknown said...

murahnya...untung sapa yg dapat voucher...