✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, January 26, 2013

Gadis Melayu Hina Islam? Astagfirullahalazim!!


Salam Sabtu

Hangat jugak pagi-II tengok entry pasal ni. Yelaaa pantang uzu nampak orang-II yang menghina Islam..

Jangan nak kata ini account kena hacked ke apa. Uzu baru je tgk facebook dia ni. Memang super duper kurang ajar.. Siap maki hamun nabi bagai. Ni facebook dia Adlin Binti Abd Jalil .


Uzu siap baca new update dari dia. kurang ajar betul la perempuan ni.
Siap mengaku diri Pendakwah Murtad Memurtadkan Orang Islam Sedunia? What?

Baik korang tengok sendiri kat facebook dia tu. Nilai sendiri. Betul tak apa yang uzu cakap ni.
Uzu tak nak orang kata uzu ni memfitnah ke ape ke. Tengok n nilai.

Semoga Allah beri hidayah pada perempuan ini.
Salam

24 comments:

Farah Waheda Wahid said...

cerita pasal dia ni memang dah lama dipaparkan...tapi masih belum ada tindakan lagi... haishh... sampai bila mereka nak biarkan dia ni?

nea lopah said...

nauzubillah...x ada didikan agama agaknye.

Belladeone said...

nau'zubillah...kita pun x pasti apa tujuan dia menghina Nabi S A W begitu sekali,lagi2 di dalam bulan kelahiran nabi..tidak patut dia berbuat begitu,moga dia masih diberi peluang untuk bertaubat...semoga ada rahmat ke atas nya..

nur azian said...

tak suka lah..
kenapa mcm tu...
teruk betul dia hina islam..
huhuhu..

Miss NR said...

Nampaknya hati dia telah berjaya dihasut oleh syaitan. Sampai begitu sekali dia hina Islam. Lupakah dia milik siapa bumi yang dipijak ni? Na'uzubillahiminzalik..

Fatin Rosli said...

Kenapalah dia nie. . .tak takut dosa ker???

Florence Ayum said...

nak bajet famous je dia ni .... tu pasal nak buat benda yg tak senonoh. menghina agama sendiri. dajal sungguh .

Aiman Aziz said...

Semoga Allah memberi hidayah kepadanya ..

-Follow me @ instagram : aimeiaziz

eymasu said...

tak tahu la betul ke tak..sebab sekarang nie banyak hacker d fb.takut orang lain guna fb dia..masyaallah dunia..harap dapat hidayah..amin2

nazwanmi said...

halal di bunuh si latnat ni....

nazwanmi said...

halal di bunuh si latnat ni....

Nik said...

kalau xtaubat awal2, mesti allah mampuskAN die

eyoy kyrul said...

baca tajuk cukup...

alia syuhada said...

Astaghfirullahalazim . Manusia akhir zaman . Tergamak dia menghina kekasih kita :'/

Unknown said...

Nak baca pun takut..ibarat pengucapan itu kluar dari mulut kita. Subhanallah!
Masalahnya kenapa ungkapan 'Astagfirullah & Ameen' masih bolh keluar dari mulut kalau akidahnya dah confirm tersasar jauh??? atau mgkinkah penulis durjana berselindung dibalik wajah jadian ini?

~Apam Gemok~ said...

sdih sangat baca status dia..
astaghfirullah...

fifie said...

Fie dah banyak kali baca kisah psal dia nie Uzu, bukan ke dia memang dah murtad atau kalau belum dia mengaku dia dah murtad. Sama je tu sebenarnya. Astagfirullah, takk tahu lah apa nak jadi dengan dia nie

Dae Hyun said...

astaghfirullah , manusia apakah ini .

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ya Allah, bila phak berkuasa nk amik tindakan.. melampau sgt da dia ne

Qarr Jalil said...

x abes lagi ke kes dia ni..

Remy hazza said...

kurang ajar budak nie.... semoaga Allah buka pintu hatinya..... berikan hidayah.......

Shida Radzuan said...

btul2 dia ke ade org mnyamar..skg ni smkin ramai org nk jatuhkn agama kita ni..

sa mic said...

semoga mendapat hidayah ;( isshhh

Farezal Farez said...

Ok..die da memang murtad..insyaallah..mari kita doakan supaye allah swt berikan perempuan ini hidyah agr kmbali ke pgkal jalan..sygnye Dan rugi Prempuan Ini Sesat smpai ke tahap Ni....knp Jd bgini?

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com