✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, January 15, 2013

Hadiah Dari Blogger www.hazwanhairy.com & Blogger www.aimancool.com


As-Salam

Hadiah dah lama terima tapi baru hari ni nak update.
Uzu dapat sampul surat dari Blogger Hazwan Hairy dan Blogger Aiman Aziz.
Agak-agak apa dalamnya ya? Hehe


okay.
Uzu dapat calender dari Blogger Hazwan Hairy :) Phewitttttt siap ada gambar encik hery ni.



Calender dah sangkut kat ofis. So hari-II boleh kira gaji. Hehehehehe

&

Dari Blogger Aiman Aziz pulak, Uzu dapat sticker comel. Hehe I like doodle :)


Gelak je tengok tulisan Adik Aiman kita ni. Hehehe.. Bersungguh-II buat dengan tulisan sendiri.
Takpe janji ikhlas kan Aiman? Hehe


Thanks for both of you yang sudi bagi FREE Uzu benda ni. Jangan risau semua simpan baik-II..
and I really expreciate :) Sengih-II dapat benda ni. Baik sungguh korang.

Semoga Allah permurahkan rezeki u all :)
Semoga berjaya dalam dunia blogging okayyyyy :) 

Salam.




15 comments:

ina said...

bestnya dpt hadiah :)

Aiman Aziz said...

Haha . Tulisan mmg FAIL coz nak cepat. Heee
Jangan gelak kuat2 ..

hazwan hairy said...

haha haa dh smpai dh melayang atas laut ngn setem singgit tu..hahaha..terima kasih uzu untuk entry ni...terharu! sobsob ..sedih gembira..haha..bab gmbr tu malu jap..kahkah

alyn amalyn said...

wah, dapat hadiah dari blogger lain..awesome lah..:)

Cikgu Fizi said...

erk..tulisan tangan sapalah tu kan...hehehe...

deno said...

waaa,,, best tu dpt hadiah dari blogger :)

✿A I N A A✿ said...

bestnyaaa dapat hadiahhh.. nk juga! >.<

Syazana Nazri said...

dah lama tak dapat hadiah dari blogger ni. dulu pun, dapat kad raya dari blogger. kekekeke.

shidaR said...

tahniah dear :)
dr aiman dan hery shida pn dapat hehee :D

diana said...

ramai jugak yang dapat kalender tu ye??

qanaah said...

assalamualaikum. untung lorh.. dapat cmtu je eyh?? huhu. mcm mana bole terpilih? (:

dEdEQ dE wIshEs said...

UNTUNGGGGG LER :)

A SY said...

Miss A's: Siapa nak Domain percuma angkat tangan :*
http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com/2013/01/siapa-nak-domain-percuma-angkat-tangan.html

boni kacak said...

wah...tahniah awak.. hehehe..

Remy hazza said...

tahniah....dua2 hadiah comel dan ohsem....

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com