✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, January 5, 2013

Happy Birthday Blogger Shida Radzuan , Owner Blog Dunia Sebenar Shida



As-Salam

Ini lah detik yang di nantikan buat Blogger Shida yang telah dilahirkan pada 05 Januari berpuluh tahun yang lalu. Hehe. Maka tibanya hari bahagia ini, Uzu nak wish,

Happy Birthday Shida !


Semoga panjang Umur dan dimurahkan rezeki. Semoga tahun 2013 ni membawa seribu makna buat Shida.
Semoga berjaya dalam dunia logging jugak and of coz berjaya dan bahagia di dunia dan akhirat.
Paling penting kan, cepat-II kahwin tau Shida. Umo dah makin meningkat dah.
Sepatutnya anak Shida nak sekolah tadika tau. Hahaha :D *gurau*
*encik Sharul sila meminang Shida cepat*

Takde hadiah special nak bagi. Uzu lupa. Anggaplah dalam bungkusan yang Shida bakal terima esok tu sebagai Hadiah Birthday okay? Hehehehe.


Uzu always make a doa for you. Semoga persabahatan dunia maya ini berkekalan.
Buat we gonna see u there right? See u soon dear.. MMuahhhhhh !! 
Terima kasih juga sebab selalu ada bila Uzu perlukan Shida, I'am very thankfull :)

Enjoy your day sayang :)
Once again, Happy Birtyday :)


With love, Uzu.
Assalamualaikum.


13 comments:

Noura Qifays said...

Happy Birthday.. heeeee ;)

Bui Junaidi said...

SELAMAT HARI LAHIR BUAT SHIDA JUGAK..

Solehah Shamsuddin said...

ohh birthday shida ke. Happy birthday Shida. :)

deno said...

happy besday semua :)

dEdEQ dE wIshEs said...

HEPI BEDAY TUK AKAK

shidaR said...

alamak dear ^_^ 26 lah kpe u tmbah i jd smakin tua hahahaa..aaa tidak ^_^

Lyeen De Syifa said...

wah..selamat hari lahir untuk kak shida..:D

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

canteknya! :)

Remy hazza said...

selamat hari lahir utk shida......

Iqa Syafiqa said...

happy birthday kak shida ^^

sa mic said...

happy birthday ,kihkih

Mohd Zuhri said...

happy bufday shida ..!
tk sangka menang ga shida ..
ni tngah inform ni haha

shidaR said...

thanks semua yang wish :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com