✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, January 10, 2013

Jom Shopping Online Beg Handmade Yang Murah Dan Cantik Ni !! (Part #1)


As-Salam

Pernah tengok+dengar tak Beg Handmade? Uzu dulu masa study kat #poli pernah pakai beg handmade ni ke kelas. Masa tu jadi trend tau beg macam ni. Beg tu Uzu and BFF Uzu yang pakai.
Memang menarik perhatian orang. Orang puji sokmoo..

Apa kata u all tengok beg handmade yang cantik dan murah ni.







Comel tak beg-beg ni? Actually beg ni dijahit sendiri oleh ownernye.
Yang bestnya, beg-II ni boleh ditempah. Wahhh ini memang best kan boleh siap tempah lagi..

Boleh tengok kat SINI koleksi-II product beg handmade kak siti ni.

Kalau nak boleh contack Kak Siti Noor Misro di facebook tau!

Selamat bershoping online semua ^____^
Salam.

13 comments:

Siti Faizah Raini said...

eee cecomel semua nak tmph lah^-^

✖BossKucing✖ said...

comelnya .heheh :D

Misz Mieza said...

Comel! ^_^

Lissa LaLissa said...

comelnya~ ^^

Ena's Palace said...

cantik.2 beg ni...biasanya student yg suka pkai

dEdEQ dE wIshEs said...

COMELNYE COMELNYE

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel da lama xbeli beg mcm ne

sa mic said...

amboih lawa , tambah2 hat yang polka dot tu, hehe

PoohGumux said...

brape ringgit tu dik?

Emas Putih said...

tak pasti berapa ringgit. contact akak yg buat tu

inche hlovate said...

comey..nak juga

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

cute ! :)

norhuda ain ahnaf ahnor said...

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

layari blog kami di ONLINE STORE
atau PHOTO PRODUK

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com