✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, January 18, 2013

Kereta Impian Alhamdulillah Volkswagen Sedan Ini Menjadi Milikku.


As-Salam

Alhamdulillah...
Hari nak kongsi ke-excited-an dapat kereta baru jenis Volkswagen Segan ni.
Cantik tak keta ni ?? Of coz la cantik.. Impian dah jadi kenyataan ^^ 

*tampar pipi laju-laju* *tampar pipi laju-laju* *tampar pipi laju-laju* 

Sapa la yg tampar pipi Uzu tadi?? Uzu tau la Uzu berangan ja ^^
Actually this is not my car. This is my brother car. Abg kesayangan Uzu yang keja kat Langkawi tuu..
Abg Uzu ni la yang belikan Uzu Blackberry  hari tu^^  hihi^^

Uzu nak dapat keta ni? Heheh angan-II ja boleh ^^ .

ok lah. bye-II
Salam

21 comments:

Nik Ainaa said...

hahaha xpe. tumpang abg pun dah kembang. sy tumpng kereta bmw bpa saudara pun dh rse bangga. ekehkeh. nk pkai adiri lmbt lgi :p

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Nnt kerja bole lah dapat beli kereta ni :)

Irwan Alessa said...

wahh best ni..

Budak Kampung said...

huhu..ingt kete uzu tdi.comey2

Remy hazza said...

huh!!! keta idaman semua tu..... tapi idaman aje la...nak beli tak mampu....

AyueJean said...

Okaylah tu...
Tak dat beli sendiri, tumpang pun jadilah....
Hehehehhe..

Diya Sesame said...

jemput join.hadiah ada jubah,maxi dress & rm100 cash!
http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

BlueiceButterfly said...

eh ingat dapat betul2 tadi..hehe xpe2 jadikan impian tue kenyataan nanti :)

Penjejak Mimpi said...

cis!! kena tipu rupanya sy.. haha.
tp takpe.. insya allah impian akan menjadi kenyataan...

nor aishah said...

insyaallah akan jadi kenyataan

btw, jemput join ga ni

http://noraishahzaharom.blogspot.com/2013/01/siapa-nak-hadiah-jom-join-ga-ni.html

Aziela said...

Dapat juga saham kereta impian kan. Tak apa, nanti ada kereta yg lebih best lagi nanti Insya Allah tercapai.

Siti Aisyah Khalil said...

laaa...hidup-hidup percaya ni kak uzu punye..x paa.. usaha ada hasil ada

huny madu said...

Suspen je huhu.. Ade rezeki dpt la bl sebijik :)

Remy hazza said...

special utk Uzu.....

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/01/emas-putih-yg-bersinar.html

cik beLLanan said...

fuiyo! keta segan ni smart en. :D

zila manaf said...

kim slm kt abf kekeke

QasehnyaRania said...

in shaa ALLAH akan jadi kenyataan ;D

^^eKaTiKaH^^ said...

tak mustahil jadi kenyataan suatu hari nanti.. hihi..

kimi jamai said...

xpa2... kumpui duet banyak2.. nnt awk plak dapat.. hehe

Nadia Johari said...

baiknyer abg uzu..hehe

Shida Radzuan said...

jgn lupa bawa shida jln2 k ^_^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com