January 23, 2013

,

Pray For Ahmad Adam Syukri


As-Salam

Kita sering kata, Pray for Gaza and Pray for Palestin,
tapi kali ini apa kata kita Pray for Ahmad Adam Syukri pulak.

Adik Adam ada masalah penglihatan sejak kecil and so sad news kesihatan dia tak berapa nak stabil.
Kita tengok gambar kat atas, sebak rasa dalam diri Uzu untuk melihat
tetapi
lagi sakit , sebak dan sedih ibu bapa kepada Adik Adam ni yang menanggung kesedihan.
Anak sakit macam ni, Ibu Bapa mana yang tak sedih? Kan?

Now, Adik  Ahmad Adam Syukri dan 4 bulan, and alhamdulillah the new updates from his parent said,
Mata Adam dah banyak perubahan , selaput mula kurang and mata kiri Adam buat kornea transplan.

Mari kita sama-II doakan Adam diberi kesihatan dan penglihatan yang baik dan sempurna seperti kanak-II lain. Semoga doa kita termakbul at least boleh bantu Adam.

Aamin. Mudah-IIan Allah bantu Adam.
Kalau nak tahu dengan lebih lanjut pasal Adam, boleh tengok kat page ni Ahmad Ahmad Syukri

p/s : Pray For Ahmad Ada Syukri

Thanks for reading. Salam.


Share:

13 Sila Komen:

Unknown said...

lepas kena trnsfer sini lgsg dh xd berita psai dear adam tau..nak gak tau tapi senyap je lepas operate ai 2

Unknown said...

ya allah, di kala kita ceria melihat bayi membesar dengan riang rianya, ada lagi yang tidak bernasib baik, ya allah..

Unknown said...

siannyaaa ...

Nurul shuhaimi said...

kesiannya dekat adik ni..

dEdEQ dE wIshEs said...

SUBHANALLAH ..

Unknown said...

kesiannya kat adik adam ni.. jadi, lepas solat, doa2kan lah untuk kesihatan adik adam ni.. hanya kepadaNya kita memohon pertolongan...

Unknown said...

kesiannya T.T

cik lisa said...

semoga cepat sembuh dan harap sangat dia akan lepas dari dugaan ni ..hmm :(

Unknown said...

Semoga Allah memberikan kesembuhan serta dipermudahkan segala urusan rawatan Adam......

Syamimi Saad said...

alhamdulillah..dah ada perubahan skit kat adik adam..berkat doa semua untuk adik adam..moga ada sinar kehidupan untuk adik adam dan keluarganya..

Dayang Deno said...

kesiannya... deno pun tahu kisah adik adam ni di TV3 tahun lepas.. setiap hari ada upadte masa tu.. deno doakan adam cepat sembuh.. insyaallah...

Shida Radzuan said...

kesiannya shida tgk dia..hope adik ni sembuh..

Unknown said...

semoga adik adam cepat sembuh.......