January 06, 2013

,

Segmen : Saya Blogger Negeri .......


As-Salam

Macam tau-II ramai yang bosan hari ni. Memang tgh skodeng segmen ni. Kebetulan.

click banner if wanna join this segment :)


Negeri : Sabah
Sabah best kot. Ambuyat sedap sehingga menjilat pinggan. Sila la rasa.
"boleh ba kalau kau"

Tag : Shida , Aida, Fiza 

Selamat bersegmen :) 

Share:

38 Sila Komen:

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN :)

Unknown said...

selamat bersegmen :)

nenot said...

selamat bersegmen :)..nk join gak :)

cik lisa said...

selamat bersegmen , hehe

nurulazieyan said...

singgah http://www.nurulazieyan.my/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

sabah ya... ade jgk kwn kt sane..ermm..teringin nk p sane lg

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Teringin nak pi Sabah :)

Broken_jar said...

salam ukhwah,
mek klate from the same segment di sini :)
done following u.hit me back :)

Chot said...

selamat bersegmen noh...bila la dapat pi sabah ni..huhu

Musyirah :) said...

assalamualaikum !
saya terbang dr Selangor..

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

Ika.S said...

hai blogger sabah bah :')
sy dr selangor . salam perkenalan .
http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

si budak nerd said...

bw here, dari segmen yang sama :)

http://www.miss-ayez.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Dayang Deno said...

oh org sabah ya... deno org ganu :) deno baru ada sorang kawan dari sabah

✿ Hasnie Adda ✿ said...

hai . datang dari segmen yg sme :)

http://blogbudakpemalu.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

bleh bah kalau kau . haha

Unknown said...

dah follow sini ..
dari segmen sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Syamimi Saad said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Unknown said...

selamat bersegmen....

Shida Radzuan said...

tahu dah dia org sabah hehee :)

Fakhruru said...

dh lma dh beLog FakhRuru follow emas putih.. kn dlu2 ada join segmen dri beLog pinki minki sini.. hehehe!! =)

Unknown said...

selamat bersegmen..(fllw kamu)

Anonymous said...

follow awak
http://marzadalia.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

SuparMan SuaRez said...

♥ Salam... Datang Dari Segmen Yang Sama..Salam Kenal K..Dah lama dah FOLLOW Sini..Ambuyat jak ko promo?? Hahaha..Jom Singgah Blog Saya Plak K.. ^__^

http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Unknown said...

yong dri perok
naik baseka ke sana sini
meh terjah tmpt yong

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

bazilah abu hassan said...

berenang dari Terengganu. Teringin nak pergi Sabah. :D. Done follow here.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

syafiqahibrahim said...

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

Anonymous said...

hai orang sabahan... mmbalas kunjungan anda di belog kita...lpas ni boleh ajar kita pulak bahasa sabahan..haha

NaZiRaH @ Ezyra said...

KUNJUNG BALAS, thanx follow saya, done follow balik! salam perkenalan...;-)

Dayang Deno said...

deno dari segmen yg sama ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

Nur Izzati Nadiah said...

kakak pun dr sabah ek, hehe. sama la . ^ ^

Syahirah Hashim said...

sy dh follow awk...follow la sy balik.. :)


http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania said...

ciksu join juga.selamat bersegmen dear..
jemput singgah sini ;D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Lokman said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Unknown said...

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.Wauu...CP teringin nak p sana. Jaln2 kat sana. Best jugak yer.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Farhana said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Eedi Aziz said...

salam blogger dari Kelantan...

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Unknown said...

Hi.salam perkenalan semua. Nak tak sekiranya ada supplements yang sentiasa SELAMAT, TERBUKTI BERKESAN, SEMULAJDAI & HALAL dapat menjadikan kulit bebas jerawat, kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri tanpa sebarang make-up? visit us for more info! :)