✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, January 20, 2013

Tahniah Buat Dr. Sheikh Muszaphar & Isteri Dr. Halina Atas Kelahiran Anak Ke-2!


As-Salam

Berita gembira ni uzu dapat dari fan page Dr.Sheikh Muszaphar sendiri yang menyatakan isterinya telah selamat melahirkan anak kedua jam 7:53 malam di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia(HUKM).



Anak ke-dua Dr.Sheikh Muszafar dan Dr.Halina ialah Perempuan. Sounds good :)
Namun, bayi baru itu belum sempat lagi diperlihat oleh mereka. Hehe

Apa pun diharap bayi dan Dr.Halina diberi kesihatan yang baik.. InsyaAllah .. Amin.

Hehehe k lah. Terima kasih sudi membaca. Salam



7 comments:

Mohd Zuhri said...

tahniah !!

Nurul Ainaa said...

waaaahhh kejapnya dh dpt anak kedua heheheheh =)

Nurul Iman said...

tahniah. makin berkembang zuriatnya. :)

sa mic said...

taniah buat mereka sekeluarga :)

Shida Radzuan said...

mcm best jer..ank2 dorg jd ank kpda parent mcm ni kan :)

tahniah dr :)

Nadia Johari said...

wah permpuan lagi..hehe..tahniah..bernk dalam air gak ke..hehe

miz ruha said...

tahniah buat mereka sekeluarga.. :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com