✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, January 31, 2013

TAMAT : Segmen Topup By Blogger Emas Putih


Salam


First at all, Uzu nak ucap thanks sebab korang-korang semua support segmen uzu yang tak seberapa ni..
Segmen ni berlangsung selama 2 minggu je. So dalam 2 minggu tu, target ada 200peserta and alhamdulillah sambutan sangat lah baik :) Seramai+sebanyak 212 list kesemuanya .

So dengan ini, TAMAT lah suda segmen ni pada tarikh yang dinyatakan, RABU jam 11:59 malam.

Keputusan Pemenang ??
1 Februari 2013 jam 8pagi

Pemenang melalui sistem random dan manual. Apa-apa keputusan bedasarkan syarat tu dipenuhi atau tak.
So sapa yang nak topup free, rajinkan diri check syarat2 korang terutama syarat no.4 tu byk yang tak buat.

Sementara nak tunggu uzu umum pemenang, nak minta korang semua blogwalking+follow blog semua peserta. Alaaa untuk menambahkan lagi ikatan silaturahim sesama blogger. Hehe

OK jom blogwalking kat SINI

Selamat berblogwalking semua. Bye and Salam


12 comments:

Miss Eunice said...

fingers crossed! ><

QasehnyaRania said...

alhamdulillah melepasi target ye :)

Mia Liana said...

wahhhh congrats ya.... banyak penyertaan tu..

sohoque said...

looorrr.. dah tamat ker. baru nak join..

Seneorita Baharin said...

dah habis eyh?kejap je kan..btw congrates dear! :) nak blogwalking jap.. :D

Dianaa said...

ramai juga ek yg join. harap2 FD salah seorang pemenang bertuah tu, hehe :D

Mymy Mushie said...

Syarat number 4 ? mymy buat , hee :)
nak blogwalking jap ..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

lupa nak gitau uzu.. boleh tolong tukar libk blog saya.. dyshasahhir.my kepada dyshasahhir.blogspot.com.. maaf ye uzu

Noraqilah Johari said...

akhirnya capai target..
tahniah :)

jemput terjah entri baru :) moga bermanfaat :)
http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/01/la-tahzan-innallaha-maana.html

mohon like sini juge ye :)
http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274

Nadia Johari said...

uishh ramai tu..mmg tgh blogwalking sorg2..

Shida Radzuan said...

shida nk mula BW msa cuti raya cina nnt kaw-kaw BW hehee :D

Remy hazza said...

ramai yg join.... bertuah uzu.....

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com