✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, January 2, 2013

Top Commenter Bulan Disember 2012 Blog Kisah Emas Putih


As-Salam

3 Blogger bertuah yang rajin komen and dapat Sijil Penghargaan Top Commentor Bulanan untuk bulan Disember 2012 tu ialah: 



Tahniah Uzu ucapkan pada u all. Yang bertuah tu, sila INBOX details kat bawah and send tu my email
uzu_1990@yahoo.com

Nama Blog :
Alamat :

Yang tak dapat tu, sila cuba bulan depan. Rajin-II komen tau kat blog Uzu :)

k bye Salam

11 comments:

Lyeen De Syifa said...

na..mau dikomen ni byk2..manataw dpt kuih cincin dr sana..HAHAH

Solehah Shamsuddin said...

wah komen byk2 lagi na, this month nak try jdik plak.hehe :)

boni kacak said...

adeh..susahnya nak buat rekod kat sini.hahaha

Mia Liana said...

congratsssss..

Iqa Syafiqa said...

wah bertahnyer mereka !!! ^^ nk jugak ! nk jugak ! hehehe

Kelana Cinta said...

Tahniah kepada mereka...

Remy hazza said...

eh...remy pun ada......tak sangka pun......tak pernah kira komen2 kat sini...janji dtg singgah...lepas baca remy komen sikit.....
apa pun ...
terima kasih ye Uzu.....!

diana said...

tahniah..:)

Intan Akma said...

bestnye...

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHHHH .. DAPAT SIJIL .. YEY .. DA 2 LA SIJIL :)

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

:)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com