Promosi My Favourite Perfumes Puasa 2014

✿Baca Entry Yang Lepas✿

✿Iklan Terbaik !! Jom Terjah !!✿

 photo antivirus_termurah_zpsde17c886.gif

Thursday, January 10, 2013

Yeahhhhhh !! Saya dah daftar rebat handphone 3G RM200


As-Salam

Uzu dah daftar tadi. Yeahhh . Hehehe. 
Memandangkan Uzu punya handphone kesayangan baru-II ni hilang, terpaksa daftar rebat handphone ni. Hehe


attention
Slip tu korang kena print out and bawak ke kedai handphone terpilih.

Tapi,

So sapa-II yang dah daftar, kena betul-II makesure yang korang memang dah ada bajet 
bila korang CETAK SLIP tu, slip tu valid hanya untuk sebulan dari tarikh memohon untuk u all redeem rebat tu. Kalau dah lebih sebulan and korang reddem, rebar tu hangus.

Faham tak? Hehehe.

So, meh daftar kat sini http://www.skmm.gov.my/



13 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT MEMBELI .. HOHO

ChintaUOweyz said...

baru buat pg td..hehe

ChintaUOweyz said...

baru buat pg td..hehe

ChintaUOweyz said...

baru buat pg td..hehe

ChintaUOweyz said...

baru buat pg td..hehe

baby comel said...

Laaa begitu pulak dah. Valid sbln je? Huhuhu.. Smart phone dah ada. Rasanya xdaftar kot. Lgpn pilihan xbyk

Nieyxzha Hassan said...

Wah! Selamat bershopping!♥

Ai Noraida said...

BOLEH DAFTAR LAGI KE ?

Syazny said...

sy pun baru daftar pg td....alhamdulillah..

psttt , org putatan ka?

Farah Waheda Wahid said...

tahniah uzu dan selamat membeli belah handphone... ^_^

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

waahh ! :)

Noura Qifays said...

dh dftr tpi xprint plak slip tu..cne eaa :(

BAIZURA MOHD HATTA said...

bukan dia ade tulis expired date ke?