✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, February 14, 2013

Air Asia Tawar 10,000 Tempat Duduk Percuma Esok



Syarikat penerbangan tambang murah AirAsia Bhd menawarkan 10,000 tempat duduk percuma untuk tempahan ke destinasi di semenanjung, Sabah dan Sarawak pada Jumaat bagi perjalanan 1-30 April.

Tempat duduk percuma berkenaan hanya sah bagi penerbangan dari Kota Kinabalu, Kuching, Labuan, Sandakan, Miri, Tawau, Sibu, Bintulu, Kuala Lumpur, Pulau Pinang dan Johor Bahru.
Tempat duduk percuma itu tidak ditawarkan bagi penerbangan domestik dalam semenanjung atau Sabah dan Sarawak, demikian menurut AirAsia dalam satu kenyataan.

Tempahan bagi tempat duduk percuma itu dibuka kepda semua rakyat Malaysia dengan MyKad dalam tempoh 24 jam bermula 12.01 pagi 15 Februari. Bagaimanapun, cukai lapangan terbang akan dikenakan, walaupun tambang dan surcaj bahan api diketepikan.

"Peruntukan bagasi, makanan dalam penerbangan, pilihan tempat duduk dan perkhidmatan nilai tambah lain juga tidak termasuk dalam tambang murah berkenaan," katanya.

Tawaran berkenaan adalah sebahagian program 'Integrasi 1Malaysia dengan AirAsia' yang dilancarkan awal bulan lalu oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak. -BERNAMA

13 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

waaa best lah dpt free seat. byk lak tu.

jom terjah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

Kasih Lestari said...

Alamak!!...duit lak takde kalau dapat tambang free pun...huhuuhu

Farahin Izzati said...

sis, jom datang johor bahru, tengah free ni :D hehe

syaz syasha wanie said...

Mohon copy yaa sis :) thankyou :)

AkmaFaizal said...

takut nk tempah...byk kes dah Air Asia buat hal ngan penumpang...sabo ajelah

AmalinaLee said...

Dah pernah try, mmg susah nak dptkan free seat tu :(

Miss Ary ✿ said...

yup..mesti ssh nak masuk booking nt...

Solehah Shamsuddin said...

yeayy mari kita berkejaran utk kejar seat ni.jom pakat2 serbu semua :D

Nurmujahidah Ismail said...

dari semenanjung ke sana tak leh la pulak,,

Azhafizah Md Nor said...

kene terpacak depan lappy je malam ni..mane tahu kot ade rezeki.

Remy hazza said...

masih tak boleh nak cuti atau berjalan2....... hu3....kena tunggu tahun depan.....

Nadia Johari said...

free mmg free tp duit shoping xde lg..hehe

Shida Radzuan said...

tak sempat nk tempah huhuhu..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com