February 12, 2013

, ,

Apa Itu Komli? Yang Pasti Komli Masyuk Dari Nuffnang


Salam

Uzu yakin ramai blogger tahu pasal Komli. Uzu pun baru tau pasal Komli ni.
Korang tau tak Komli ni apa? Meh nak explain secara ringkas.



Komli ni syarikat pengiklanan macam Nuffnang lah jugak yang kena boh kat blog.
Mostly blogger semua pasang iklan nuffnang kat blog. Betul tak?
Macma tu la jugak dgn Komli ni ..Komli ni of coz masyuk gila daripada nuffnang.

Uzu 3 tahun berblog kan, tak pernah cashout nuffnang langsung.
Sedih gila tengok earning sikit ja naik, so uzu ambik alternatif lain iaitu pasang Komli kat blog.

Komli ni actually pengiklanan International, so dia da masyuk sikit dari nuffnang yang kedekut gila rasa =.'=

Tapi Komli ni tuk blog yang ada traffic tinggi lah. Uzu tak tahu lak details Komli ni camne traffic dia nak,
sebab uzu pun baru pasang jugak. Tanya-II kat blogger lain pasal Komli,
Uzu tau sikit ja.

Kalau nak tau blog korang layak apply Komli ke tak, korang sign up je. Pihak Komli akan maklum balas melalui email yang mana blog korang layak ke tak boh Komli.

Komli bayar direct bank in kot mengikut sumber and dia byr dalam USD.

Ok kalau korang nak tau macam mana nak daftar Komli, haaa nanti uzu update eh :)
Tunggu petang-II sikit update. Tunggu tau !!

k bye Salam

p/s : Yang ada pengalaman pasal komli, boleh konsikan kat ruangan komen :)





Share:

37 Sila Komen:

Chot said...

1st time dgr eh, nmpak sgt jrg bw...kahkahkah..tq for sharing..

Leeza Dayasari said...

leeza tak pernah dgr..... ok.. kena amek tahu lah gini.

Unknown said...

dia bayar direct bank in ker? tak bahaya ke kasi no akuan bank kita.....just curios sikit pasal benda tu....

tapi remy setuju pasal nuffnang tu kedekut giler....he3

Nyamuk Terbang said...

nak try lah..hehe

Relevan said...

pasang cepat..USD tu..

Hawa Faqihah said...

setuju dgn akak..mmg susah nk dpt income dr nuffnang :(

Lady ★ Hanna said...

mcm menarik la. pape pun, tak sabar nk bce entry setrusnya ;)

mujagirl92 said...

dah try banyak kali tapi traffic tak tinggi laa,, sob3,, sedeh.

THE AUTHOR said...

First time dgr...tunggu entri awak selanjutnya

Kekzamanis said...

1st time dengar pasal Komli.. Tapi rasanya nak stay dengn Nuffnang jelah.. Trafik pun tak tinggi nak join Komli ni.. Huhu~~

Unknown said...

Msti xbole join komli ni sbb traffic ciput je :(

ME CTCT said...

xprnh dgr..ct tunggu kamu update caranyer ye...nk try jugk..hihi

ina said...

ina pun sdih gak..nuffnang mmg kedekut. lgsg xde income. ni pun tgh cari2 klu komli tu ok..

Azhafizah MN said...

tak pernah dengar pasal komli ni..cambest je pulak.tapi kalau letak komli,nuffnang ade effect ke ek?

Unknown said...

tqvm kak uzu :-) dah lame cari benda ni,tu yg pelik tu komli..apa tu komli,asl ramai sangat yang pakai ??

Azlina said...

1st time dgr ni..lagi masyuk er...? tp dh setia dgn nuffnang ni...

nrtkah said...

Pertama kali dengar pasal ni. Baru tau :D

Solehah Shamsuddin said...

Solehah tau ni mle2 pn dari abg feroz...

Nadia Johari said...

mmg x pernh cashout nuffnang gak..huhu

Musyirah :) said...

Ohh ! nakcuba lah :D tapi mcm mana kalau traffic keciput jeee :/

Shida Radzuan said...

tengah fkir2 nih ^_^

Unknown said...

pesaing baru nuffnang ni..

Earning lebih masyuk dri nuffnang..

Lebih kurang macm innity.. tp requirement innity uv at lest 40k x silap sebulan..

Klu komli a.k.a admax ni tak di nyatakan plak requiemntnya.. try je lah apply manalah taw dpt..

Unknown said...

iklan nuffnang suka menyorok time ramai pengunjung blog ... malu sgt kot ... huhuhh

izyan said...

baru je try komli ni..nuffnang mmg skang nape kedekut tetibe..huhu..

Unknown said...

Komli mmg terbaik. Boleh dapat ribu2 tiap2 bulan. :)

Unknown said...

still menunggu bayaranbulan december 2012,,tapi masih xdpt..sape2 yg tahu boleh share tentang proses pembayaran komli ni

Unknown said...

hee...x pernh dgr komli nie. baru first time dgr..hehehhe

iuzira said...

first time gak dengar, penak dapat earn dari komli ke?

Mama4hero said...

dah daftar..komli dah balas pun..tp sedih pulak nak tgglkan nuffnang..ngee

Unknown said...

Ye ke lebih masyuk dari nuffnang? Seriously?

Unknown said...

Ingat nak join la jugak komli nih. :)
RinganTangan.com

petapa said...

tak pernah pakai nuffnang, komli alternative terbaik, by da way sekarang kembali berbloging n tumpu pada isi blog, tak fikir soal jana untung lagi...yang penting reader suka apa isi kandung blog kita

Cikgu Hailmi said...

baru jer pasang Komli nih, terus jer status Gliterati NuffNang tuh kena tarik balik.. tak kisah lah, masa dengan Nuff Nang pun bukan bleh buat duit sangat pun.. ;)

Unknown said...

dah setahun daftar... baru hari ni dia reply email tu...fuhhh...ingatkan nak setia ja dgn nuffnang tu...tp komli dah bagi green light.. nak try la tgk macam mana..hee

BBlog said...

minggu nie mmg sikit dia bg, traffic tinggi heh, ok iklan white coffee, dtglah kembali, sesungguhnya ko lah satu iklan yg bagi banyak duit kt nuffang aku...... wwwsaja-saja.blogspot.com

BBlog said...

minggu nie mmg sikit dia bg, traffic tinggi heh, ok iklan white coffee, dtglah kembali, sesungguhnya ko lah satu iklan yg bagi banyak duit kt nuffang aku...... wwwsaja-saja.blogspot.com

Anonymous said...

it's good
I love it