✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, February 7, 2013

Beg Handmade Cantik Dan Murah Part #3


Salam



 


 Comel tak beg-beg ni? Actually beg ni dijahit sendiri oleh ownernye.
Yang bestnya, beg-II ni boleh ditempah. Wahhh ini memang best kan boleh siap tempah lagi..

Boleh tengok kat SINI koleksi-II product beg handmade kak siti ni.

Kalau nak boleh contack Kak Siti Noor Misro di facebook tau!

Selamat bershoping online semua ^____^
Salam.

6 comments:

AQ Eyfa said...

Salam Khamis..leh bagi nama dia lam FB tak sbb sye click x dpt buka FB dia la..tenkiu

Remy hazza said...

comel comel semuanya......

CiK Bella said...

Cantik & kreatif :)

Lissa LaLissa said...

cantikkkk comeeelll~>.<

sa mic said...

aaa cantiknyer,huhu

norhuda ain ahnaf ahnor said...

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

layari blog kami di ONLINE STORE
atau PHOTO PRODUK

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com