February 10, 2013

Blog-Blog Yang Diserap Masuk Dalam Bloglist Blog Kisah Emas Putih


Salam



Masih ingat tak uzu cari bloglist disebabkan agak lama tak nampak new feeds kat Dashboard?
Alaaa entry yang INI .

Dan ni uzu dah buat list yang tinggalkan link kat ruangan komen entry tu.
Boleh terjah kat SINI .

ok for u all information, yang uzu serap masuk dalam bloglist uzu ialah..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hehehehehe :D Jeng Jeng Jeng

ALhamdulillah semua yang tinggalkan link, semua uzu masuk dalam bloglist.
baik lak mood uzu ni. Memandangkan bloglist uzu boleh muat ,
so uzu masukkanlah

Tapi

ada blog yang error bila uzu masukkan ke bloglist, so yang tu uzu terpaksa remove lah.
Nak buat cane kan.

Hehehe ok lah thanks for yang bagi support kat uzu. Love u all ketak-II .

Salam sayang.

Bye.
Share:

17 Sila Komen:

Unknown said...

happy BW Uzu :)

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

Unknown said...

alamak.. blog sy tak menyerap lagi la.. huhuhuhu..

Awesome dreamer said...

Nampaknya tiada la blog saya sebab hari tu tak sempat nak join.

Hehehe, salam perkenalan :)

http://rawkkstylo.blogspot.com/

Lady ★ Hanna said...

hehee, yes, ade pun blog hana. nnti hana letak uzu dlm bloglist hana jugak ;)

Fakhruru said...

buat suspen jer.. haha!! thanks cik emas putih!!

jmput dtg join 1st beLog Contest FakhRuru http://fakhruru.blogspot.com/2013/02/1st-belog-contest-mari-mengira-by.html

Sayidah Napisah said...

tak faham sebenarnye. hihi. newbie :p

Mia Liana said...

tq dear.... love u....

Unknown said...

Thanx uzu :)

Leeza Dayasari said...

good luck semua....

Nadia Johari said...

selmt berblogwalking

Unknown said...

tahniah kepada semua......
all the best.....
kechik ati!!!! remy takde.......

Nurhafizah said...

Thanks :'D

Shida Radzuan said...

macehhh ^_^

Asiah Fadzli said...

tahniahh semua!! kak uzu.. melepas lah kita.. tak sempat nak join.. hehe

Unknown said...

lyla baru pasang gak bloglist.. nak tmbah lagi ni..

Unknown said...

lyla baru pasang gak bloglist.. nak tmbah lagi ni..

Misya said...

mekasih dear..:)