February 27, 2013

, , , , ,

Buat Duit Dengan SAYS ! Serius Mudah !


Salam.

Ada yang masih tak tahu yang SAYS merupakan syarikat pengiklanan yang masyuk dan boleh dipercayai setakat ini?? Buktinya ?

Payment part #1  RM127.00

Payment part #2 RM 185.00

Payment part #3 RM 249.00

And baru 3 hari lepas uzu cashout lagi RM100 tapi still in progress

Ada yang tak tahu pasal says ?? Boleh baca sini :)

NAK DAFTAR? --- Sign Up sini--> http://bit.ly/RCOfP4

Kalau ada yang masih tak faham? Boleh PM uzu kat fb, uzu jelaskan kat korang ye.
Sharing is caring. Salam


Share:

20 Sila Komen:

Izwa Kamaruddin said...

wahh rezeki...

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah...rezeki tu uzu...

Unknown said...

kadang2 malas plak aku nak share iklan says.. walaupun selalu on9..hehe

mayangbakingmadness said...

rejeki..

Nadia Johari said...

reziki tu uzu..syukur alhamdulillah

Nurrul Hazieqah said...

Tahniaih.. banyaknya masyuk !! Nurrul pun tak pernah lagi cahout.. hukhuk

ME CTCT said...

wahhhh..ratus2 ye...tahniah2...hehe

*eh,uzu tutup nama,tp gmbar yg atas, terbongkar semua...hihi..larikkkk

Unknown said...

ade jugak org sebut2 pasal says... nak try la, tgk uzu dpt byk je :D

Fatimah Nabila said...

wah..cmne smpai dpt beratus2 yek..dasat..hu3..timm nk smpai 50 pon sush..

Unknown said...

Alhamdulillah,,, subahanallah....

Wanie Masduki said...

saya dh 2 bulan kot join says ni..nak dpat rm5 pun susah

Amir Azman said...

waaa serupa dengan ini http://rimaalliq.com/cara-buat-duit-percuma-dengan-facebook-says/

cik lisa said...

wah masyuuuk , hehe

Zaza Iman said...

baru daftar say gara2 tgk entry uzu ptg td...hehe =)

Unknown said...

alhamdulillah...rezeki.....

Dayang Deno said...

wah rezeki... rezeki.... :)
tahniah uzu... eh, uzu lahir tahun 1990 eh? nampkanya deno tua setahun dari uzu :)

Delimasari said...

tahniah

Solehah Shamsuddin said...

awak, banyak duit tu. nk cikit :)

Unknown said...

wowwww.. hebattttt...

Cik Fie said...

tahniah :)