✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, February 27, 2013

Buat Duit Dengan SAYS ! Serius Mudah !


Salam.

Ada yang masih tak tahu yang SAYS merupakan syarikat pengiklanan yang masyuk dan boleh dipercayai setakat ini?? Buktinya ?

Payment part #1  RM127.00

Payment part #2 RM 185.00

Payment part #3 RM 249.00

And baru 3 hari lepas uzu cashout lagi RM100 tapi still in progress

Ada yang tak tahu pasal says ?? Boleh baca sini :)

NAK DAFTAR? --- Sign Up sini--> http://bit.ly/RCOfP4

Kalau ada yang masih tak faham? Boleh PM uzu kat fb, uzu jelaskan kat korang ye.
Sharing is caring. Salam


20 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahh rezeki...

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah...rezeki tu uzu...

Rahmad Mat said...

kadang2 malas plak aku nak share iklan says.. walaupun selalu on9..hehe

Mayang ABDUL RAZAK said...

rejeki..

Nadia Johari said...

reziki tu uzu..syukur alhamdulillah

Nurrul said...

Tahniaih.. banyaknya masyuk !! Nurrul pun tak pernah lagi cahout.. hukhuk

C.T.K said...

wahhhh..ratus2 ye...tahniah2...hehe

*eh,uzu tutup nama,tp gmbar yg atas, terbongkar semua...hihi..larikkkk

Hanida Moss said...

ade jugak org sebut2 pasal says... nak try la, tgk uzu dpt byk je :D

timm_bill said...

wah..cmne smpai dpt beratus2 yek..dasat..hu3..timm nk smpai 50 pon sush..

ANa Ahmad said...

Alhamdulillah,,, subahanallah....

YaNg AyEsHa said...

saya dh 2 bulan kot join says ni..nak dpat rm5 pun susah

AQUABIZ MOBILE COMMUNICATION said...

waaa serupa dengan ini http://rimaalliq.com/cara-buat-duit-percuma-dengan-facebook-says/

sa mic said...

wah masyuuuk , hehe

Zaza =) said...

baru daftar say gara2 tgk entry uzu ptg td...hehe =)

Remy hazza said...

alhamdulillah...rezeki.....

deno said...

wah rezeki... rezeki.... :)
tahniah uzu... eh, uzu lahir tahun 1990 eh? nampkanya deno tua setahun dari uzu :)

Delimasari said...

tahniah

Solehah Shamsuddin said...

awak, banyak duit tu. nk cikit :)

Afie Qaisarah said...

wowwww.. hebattttt...

Cik Fie said...

tahniah :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com