✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, February 27, 2013

Eh? Takkan Menang Ipad Mini Dari SAYS Tu Kot??


Salam


Hari tu pihak SAYS ada suh kita buat update survey kan? Yang peluang menang Ipad mini tu? Laju je uzu update survey dengan bersungguh-sungguh time tu. hehe. Yelah kot-II dapat. ^^ . 

Ini cerita kelmarin. Alhamdulillah Pihak SAYS ada call. Agak terkejut jugaklah. Nak taw ape ada fikiran uzu time dia perkenalkan diri dari pihak SAYS


Uzu berkata dalam hati "eh ? takkan aku menang ipad mini tu kot?"menghayal seketika and semangat nak tau apa dia nk cakap. Hahahaa :D

Rupanya blog uzu terpilih untuk buat preview filem entah ape tu. Tak ingat dah..Yang pasti filem tu belum ditayangkan lagi. Tu sebab nama nya tonton preview filem. Uzu dapat dua(2) tiket wayang free preview filem kat Sunway Piramid,KL jumaat ini.

Tapi sungguh sayangnya, uzu sekarang berada di tanah air tercinta, Kota Kinabalu,Sabah. Melepas lah kn? Pastu uzu kata nak ambik je tiket tu tapi suruh orang pegi, dia kata apa?

"Pihak says nak blog awak yang preview filem tu" .. Wahhhhh kembang hidung uzu dengar statement tu. Memang takleh nak pass kat orang lain. Takpe la. Bukan rezeki uzu lah kn? 

Apa pun uzu berterima kasih kat pihak SAYS sebab percaya blog uzu. Thanks sangat-II. And tertanya-II jugak, sape lah menang ipad mini tu. Hehehehe.

Ok lah. panjang lak lebar mencarut. Terima kasih baca entry ni. Sayang korang ketat-II !Bye & Salam :)



15 comments:

ANa Ahmad said...

untung la my sis dah semakin terkenal sekarang ni:D i like i like hehe :)

Mrs Velentine said...

tahniah..makin dikenali

AQ Eyfa said...

gud luck uzu :-)

anis suryanie said...

wow!! awesome sungguh! :) hehehe..

Herma Julianny said...

tahniah ya.. tingkatkan usaha! :p

Melastik Bintang said...

MB yang menang ipad tu..hehehe

C.T.K said...

wah untungnyer..pihak SAYS pon sayang..haha

fdcreatives said...

alalalala, da rugi kan :DD

sa mic said...

says adalah yang terbaik, hehe

Remy hazza said...

tahniah...dah semakin dikenali......

Nadia Johari said...

terbaikla..bg nad meh

Solehah Shamsuddin said...

terbaiklah awak. awak terima ke x preview filem tu or awk just biarkan je?

Shida Radzuan said...

alar ruginye dear....

Afie Qaisarah said...

wowww... owesomeee...

Cik Fie said...

wow :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com