✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, February 12, 2013

Jadual Kemaskini Pagerank 2013 !


Salam
Wahh yang ni info yang lama gila uzu cari.. Tertanya-II jugak bila la pagerank ni nak update eh?



Jom tengok jadual kat bawah

Kemas kini fasa 1 : Januari 30 - Februari 2
Kemas kini fasa2 : Jun 30 - Julai 2
Kemas kini fasa 3 : 30 September - 2 Oktober
Kemas kini fasa 4 : 31 Disember - 3 Januari 2013

Yang belum tau lagi pasal pagerank ni, ni nak jelaskan sikit kepada adik-II newbie,
pagerank ni perlu jugak sebab senang kita nak tau ranking blog kita tu yang ke berapa kat malaysia dan ranking dunia..

Yang belum pasang/letak pagerank kat blog, boleh tengok kat SINI
Boleh check kat sana berapa Pagerank korang :)

Hehehe korang pr brapa? Uzu baru PR 1. huwah kecewa =.'=
Takpe rezeki masing-II kan? Hehe

Jom cek PR masing-II !!

k bye SAlam

credit : Blogger Paly

14 comments:

aisyah humaira' said...

thnks 4 sharing. kita sama :(
1/10

Paly said...

owhh.. siap letak credit... thx ^_^

MisEyz BLurz said...

menarik!hihi^_^

Nadia Johari said...

ade bc gak kat blog paly tadi..

Farah Waheda Wahid said...

akak pun sama juga...

wan echa said...

hehehe..sy kosong..thakns for sharing

C.T.K said...

thank 4 share...dh lme berblog tp skrg bru nk amik thu sume ni..hihihi :D

Remy hazza said...

remy tak percaya uzu 1. sebab remy dah lama 2..... padahal uzu selalu hapdet dan traffic tinggi

Rahmad Mat said...

PR aku tahun ni kosong..Tahun lepas 1..ahaha

Misz Nad said...

PR jatuh :O

Nurfaezah Abdullah said...

belum brp phm sgt with this PR thingy hehe -.-'

jom terjah sini: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

Miss Sue said...

uzu, sue punya kosong je..hahah, btw xberapa paham bab ni ..uzu terangkan lah ^_^

Azhafizah Md Nor said...

alamak..page rank ni kalau blog fiza lom masuk lagi kot.huuu

Shida Radzuan said...

shida mulanya dapat 3 tiba2 turun 2 lg musykil..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com