✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, February 28, 2013

Lesung Pipit Sejenis Kecacatan ? Adakah Saya Cacat?

Salam


Lesung pipit itu sejenis kecacatan tetapi kecacatan yang cute, comel, cantik, indah , menarik , tertarik dan memang the boooommm ! Hehehe (eh! puji diri sendiri ke?)

Adakah uzu cacat? Oh no !! Apa kata anda?



24 comments:

Eraz Fadli said...

serius?

huny madu said...

what? xkan la.. :(

Zamani Abe said...

cacat? ada kajian ke? btw org ade lesung pipit tu sweet la... tambah manis

deno said...

LESUNG PIPIT adalah kecacatan pada otot zygomaticus di bahagian pipi, iaitu ia pendek dari normal. Jadi, apabila tersenyum akan berlaku ‘lekuk’ di bahagian tersebut. ianya adalah kecacatan kecil tapi indah :)

ANa Ahmad said...

uiii naaa comel.. kalau makin dalam lesum pipit tu kan, tanda kawin nak dekat tu.. :D

NurShabrina said...

saya pun ada lesung pipit..

NAL said...

NAL pernah dengar jugak..
tapi comel kot ade lesung pipi..

Hanif Idrus said...

Lesung pipit itulah kecantikan..
Manis....

Asiah Aisa said...

tak cacat pun kak uzu. just tisu pipi rosak yang membuatkan someone nampak kiut gitu . hehehe

♡ Risha Lieza ♡ said...

cacat yg comel...huwaaa! nak jugakkkk! -,-

michelle De hunny said...

yup , memang betol lesung pipit tu 1 kecacatan.
masa sekolah dulu cikgu BM pernah bagitahu ^^
but no worries sebab tu kecacatan yang sangat manis.
percayalah. hehehe :)

C.T.K said...

kecatatan yg diidam2 semua org..ct xder lesung ppit...hukhukhuk
klau cacat knapa msih cute ni..hehehe

Anis Athia said...

Ianya satu kecacatan, tapi cacat yang cantik.. Anis pun ada lesung pipit.. Cacat kah saya...??? Hewhewew

Puteri Hana said...

ala,,nak lesung piptt jugakkkk

Cik Fie said...

saya ada lesung pipit . maknanya saya cacat ke ? haha . xpela . cacat tapi cute :P

Anis Farhana said...

saya nak ada lesung pipit tapi saya cuma ada lesung batu . sedih >.<

Ima Salsuzaima said...

Wah wah.semua pkat ngaku2 cute.alaaa.ima xde lesung pipit.x cute la ni?? erk

relevan Sokmo said...

Cacat yang Comel...

Nao Mei said...

cik akak pun ade juga lesung pipit dear :)...orang kata cacat...tapi cik akak suka...manis je...mentang ler dia orang takde lesung pipit kan...tu lah kata kita cacat...what ever je lah...yang penting kita manis cam gula pasir...hahaha...tapi senyum tak berani nak sentuh kita kan...hihi...
Apa pun...cik akak sayang anugerah Allah untuk cik akak....DIA memberi cik akak menerima...Malah cik akak teramat bersyukur dengan keindahan yang DIA bagi kat wajah cik akak...Adik anggap tu lah kelebihan kita yang ALLAH bagi untuk guna sebaik mungkin..hihihi...chaiyok si gadis lesung pipit...jom banggakan lesung pipit anda...hua...
komen pjg sikit dear :)

Solehah Shamsuddin said...

mungkin sejenis kecacatan. sblm ni penah baca mengenai ni

Sheda ucu said...

kecacatan menambh kecomelan huhu untung uzu...

sa mic said...

ada orag kata macam tu, ada yang kata tak, siap manis lagitu , hehe

Afie Qaisarah said...

ade lesung pipit manis gituuu...

Shida Radzuan said...

comel jerh tgk tang man cacat??

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com