✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, February 11, 2013

My Bro Wedding At Sungai Petani, Kedah Part #2


Salam

Yess ni la abg uzu yang dulu bertunang , baca kat sini  , akad nikah , leh macam sini dan bersanding baru-II ni kat Sungai Pateni, Kedah.. Boleh tengok sini  . 

And ni album part #2









Ni kakak uzu


Adik uzu andmy bro ^^

Yang kat bawah ni family yang hadir termasuk uzu. Cari uzu yang mana 1? Heheh

Actually uzu sampai lewat tau. Sejam selepas majlis baru uzu sampai. Dah nak habis majlis dah baru sampai. Maklumlah flight lewat. Diorang ni sampai awal.. Sempat bercuti kat Langkawi bagai.

And uzu sempat kat sana 15-25minit je kat sana . Yang sedih TAK SEMPAT tukar baju.
Alahai kesiannya uzu =.'= 

Bapa uzu kelam kabut nak balik sebab isteri dia kena tahan kat Hospital Langkawi. Bleeding katanya.
Tu sebab semua pon bergegas balik. 

Uzu pulak sempat jejalan kat Kedah and Penang only. Tak sempat lak jumpa Shida seperti yang dirancang :)
Apa pun InsyaAllah 1 day mabye? Aamin

ok lah k bye Salam

12 comments:

Hafizzi Aziz said...

untung la. awat x habaq my kedah.

IRA ARINA said...

okay cun

Nadia Johari said...

same cntik same padan

ishy77 said...

eh, abg macam fizo omar laaaa

Remy hazza said...

tahniah utk abg uzu dan kakak ipar

Diari Si Froggie said...

ah apit poyo kemain komennye :P hensem lah abang uzu nasib baik dah kawen :P kak ipar uzu pun manis orangnya.. alolo.. sian dia eh kelam kabut sampai tak sempat nak tukar baju.

Rosmiza Ali said...

Selamat pengantin baru to abang Uzu! ^^,

Rahmad Mat said...

ui..jalan2 pegi kedah...hehe

ina said...

pengantin perempuan ada iras2 muka uzu la..

Qaseh Hafizah said...

Tahniah utk abg Uzu :D

NUR ASMA' BINTI MUHAMAD SAH said...

Kak Uzu yang tengah tu.Budax2 mali.

Shida Radzuan said...

itu lah tertgu2 juga call dr dia ^_^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com