✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, February 16, 2013

Nasihat Siti Nurhaliza Kepada Shila Amzah

Salam



Percintaan antara Shila Amzah dan Sharnaaz Ahmad kini terputus selepas 3 tahun menyulam kasih bersama.
Hubungan yang dikatakan secocok sama cantik sama padan tu mendapat tentangan ND Lala kerana seperti tidak menyetujui hubungan anaknya dengan Sharnaaz Ahmad.

Heboh dunia artis dengan kes ni sehingga kan mendapat perhatian media dan tidak ketinggalan mendapat perhatian Siti Nurhaliza. Ulasan Datuk Siti Nurhaliza tentang isu ini, dia cuba menasihati Shila Amzah supaya rasional dan tidak mengikut perasaan.

Shila perlu ambil kata-kata daripada Datuk Siti Nurhaliza sebagai semangat untuk just go on..

Memang Siti memahami situasi Shila dan ND Lala. Shila memerlukan suara dan haknya jugak. Sebenarnya tidak salah tetapi pada masa yang kita juga tidak boleh melupakan ibu bapa. Sebab Siti dulu pun melalui keadaan yang sukar. Macam Siti dulu, selagi ibu bapa tak restu, memang Siti takkan mendahulukan mereka. Kalau ada jodoh itu, buat macam mana pun, kalau Allah dah tulis dalam Luh Mahfuz, itulah jodoh kita.



p/s : Its ok Shila ramai lagi kumbang kat Malaysia ni. Bukan sekekor tau!



11 comments:

^^eKaTiKaH^^ said...

takpe kak Shila. dye boleh dapat lagi better :)

Sally Samsaiman said...

bagi sally, restu come first...iye dok...?

Nabila Aziz said...

patutnya kak shila rasional :)
ramai lagi yg tengah beratur untuk dia

Selipar Putih said...

BK xnak komen pape..tapi kita kena pikir baik buruk dan kesan nya bila kite buat sesuatu keputsn 2

Leeza dayasari [santai leeza] said...

setuju dgn nasihat terakhir emas putih.

sayidah napisah said...

betul kata siti tu. jodoh sudah ditetapkan ALLAH. mungkin shaarnaz tu bukan jodoh shila.

Nurul Faiz said...

dengarlah nasihat orang yang lebih tua daripada kita kerana dia dah lebih makan garam dulu. bersyukur la ada orang nak bagi nasihat. itu tandanya dia ambil berat tentang kita :)

Remy hazza said...

betul...kalau dah tertulis jodoh tu...pasti satu hari nanti bersatu jua....

said...

jom singgah untuk dapatkan produk kecantikan dan accessories dari hujung rambut sampai hujung kaki dengan harga wholesale for one item di http://payunghitamputih.blogspot.com @ www.facebook.com/payunghitamputih

Nadia Johari said...

kalo ade jodoh berstula semula..setiap org de pasgn msing2..biasalh..permulaan akan menyakitkan..lama2 mengembirakan..

Azhafizah Md Nor said...

jodoh tu Allah yang tentukan.Moga Shila tabah.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com