February 13, 2013

Pemenang Segmen Topup CNY 2013 by Emas Putih


Salam.

Alhamdulillah sekali lagi untuk hari ini kerana happy dengan sokongan yang korang berikan untuk menjayakan segmen CNY 2013 ni.



ok seperti yang dijanjikan , hanya 10 pemenang yang uzu janjikan tuk bagi topup dan pemenangnya akan diadili 100 % menggunakan encik random. Rezeki di tangan tuhan kan? Harap-II murah rezeki korang.

Pemenang 1 
Group 3 No.9

Pemenang 2
Group 2 No.7

 Pemenang 3
Group 3 No.9

Pemenang 4 
Group 1 No.8

Pemenang 5
Group 8 No.1

Pemenang 6
Group 4 No.7

Pemenang 7 
Group 2 No.3

Pemenang 8 
Group 6 No.4

Pemenang 9 
Group 9 No.10

Pemenang 10
Group 7 No.9


Nombor peserta boleh rujuk kat SINI.

Tahniah kepada 10 pemenang. Diminta memberi details anda dengan segera ke email ini

Details to my email. Sila tulis tajuk email Pemenang Segmen Topup CNY

Nama :
Link Blog :
Jenis kad prabayar :
No telefon :

Thanks semua :) Thanks 4 support me. i love u all :)

Salam

Share:

24 Sila Komen:

MAMA AINUL said...

tahniah blogger :D

Muhammad Shahril said...

x sempat nak join .. alaaaa ruginya :( nanti ada lg tak segmen ni ??

Unknown said...

tak da rezeki lagi :(
sob-sob~

Fakhruru said...

congratez kpd yg mnang!! ^^

PrinCess Anna said...

group 8 no. 1... 2x mnang ke?

aisyah humaira' said...

tahniah buat pemenang

Fatin Diana said...

group 5 takde langsung? btw tahniah kepada pemenang :)

ejulz said...

halamak.. asyik x sempat je.. ermm.. btw tahniah pada pemenang..

naomei said...

hahaha..takrezeki cik akak lah nie dear..nanti adik buat segmen lagi akak join..hihi :) tahniah buat pemenang

Unknown said...

thniah kpd yg mng..

Cik Hijrah said...

alhamdulillah syukur untuk rezeki yang tidak di duga ini... terima kasih Allah... angah dah sent details...

Nadiaafarhanaa said...

nampaknye tak rezeki :)

fyna ahmad said...

tahniah kepada pemenang ^_^

Paly said...

tahniah :)

vjemput join :) http://www.paly.my/2013/02/segmen-paly-nak-bagi-topup-rm5.html

Unknown said...

tahniah pemenang (:

Nadia Johari said...

reziki alhamdullilah..pemenang no 4..group 1 no 8..huhu..x sangka..terime kasih uzu..dah anta detail dekat email..kalo dpt bgtau ok..=)

Unknown said...

tahniah buat pemenang ;D

SZUE STITCH said...

tahniah bagi yg menang ^^

ZaridaIshak said...

nampaknya tidak mesra random menyebabkan tak termasuk dalam senarai
Tahniah semua pemenang dan uzu juga..
:)

Unknown said...

tak de rezeki la kali nii .. btw , congratx kpd pemenang ..

Unknown said...

Tahniah kepada semua... bukan nasib lah wei... hehehe

Unknown said...

tahniah utk semua.....

Shida Radzuan said...

walaweehhh..ade onggg hehee ^_^

Unknown said...

aiseh takde lucklah..
tahniah buat sumer pemenang