✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, February 6, 2013

Review Services : Pengalaman Membeli Di Zalora Malaysia(Kupon Free Dari Zalora)


As-salam

Masih ingat tak entry uzu pasal Zalora bagi email ??
Kalau belum baca atau tak ingat boleh baca balik kat SINI !

And alhamdulillah lepas uzu reply email, murah rezeki uzu sebab Zalora Malaysia bagi baucer percuma RM50 tuk uzu.. Baik hati pulak Zalora Malaysia ni kan.
And bukan uzu sorang ja dapat tau, uzu dengar ramai blogger yang dapat Baucer ini. Thanks Zalora !!

Zalora Malaysia bagi Baucer pada 25 Januari 2013 and on the spot lah uzu guna baucer sebaik mungkin and try beli barang kat Zalora Malaysia

Just pilih barang yang uzu nak kat laman web
Macam-II ada kat Zalora ni.. Yang menarik minat uzu ni, Zalora Malaysia ada jual Pakaian Tradisoanal sekali..

And sebagai pompuan, uzu suggest korang tengok Women Dresses ni ..Harga boleh tahan tapi InsyaAllah berbaloi ngan kualiti.. Terbaik....!!

ok,Then make a payment via coupon.
Masukkan kod baucer yang Zalora bagi then click proceed macam kat bawah ni.


Lepas tu kena isi matlumat-II tuk penghantaran..

Tak sampai 15 minit, uzu dapat email order confirmation dari Zalora.

Alhamdulillah.Seperti yang dijanjikan, genap seminggu barang yang uzu order dah sampai pada
5 februari 2013.. Tepat pada masanya :)




Apa yang uzu order, alhamdulillah sama apa yang uzu dapat hari ini :) Memang the best beli belah ngan Zalora Malaysia..

So, Jom terjah Website Zalora Malaysia and jangan lupa Like Fanpage Zalora Malaysia sekali ye !!

Selamat membeli belah kat Zalora Malaysia !!

Salam..


19 comments:

Seneorita Baharin said...

:D bestkan shopping kat Zalora..i pun dapat jugak voucher tu, tapi beli wedges..hehe..sehari je sampai..unexpected betol..zalora awesome! :D

Ezad Skytech said...

Hee..ramai jgk yg dpt ye vouchers dari zalora ni..sy pun baru dpt smlm tp belum guna lagi voucher tu..hee..

Nieyxzha Hassan said...

Ramai yang dapat..nak jugakk.aci tak kalau hantar email sendiri kat diaorang..hahaha..comeila wallet tu ;)

Cik Rongoks Ika said...

cantik ! pink kaler.heee

Mas Zull said...

assalamualaikum uzu...wah seronoknya shopping online ni mmg bestkn.;)

Ena's Palace said...

wah...bertuahnye dpt voucher fre...nk cek email la pasni

saedah syakir said...

salam, buat mase ni blm lg try shopping kt zalora.... bnyk ker yg menarik kt c2?? btl2 murah ker

saedah syakir said...

salam, buat mase ni blm lg try shopping kt zalora.... bnyk ker yg menarik kt c2?? btl2 murah ker

Syuhada Salleh said...

besnye dpt voucher free..

Arol Mubin said...

Bestnya dapat baucer Zalora! RM50 pulak tue! Arol belum pernah shopping kat Zalora, tapi kakak-kakak Arol pernah. Dorang kata rambang mata sebab banyak yang menarik dan harga berpatutan. :)

❤farahin izzati❤ said...

wow, bestnya, :D

afisya afida said...

belum penah lagi I shopping zalora .hihi

deno said...

cantiknya! belum pernah beli dengan zalora.. huhu

Remy hazza said...

memang best shopping kat zalora tu.....

sa mic said...

amboih untungnya , hehe

Shida Radzuan said...

uzu ajarkan bminat lah..

liza han said...

Dah try juga beli. Best lah!!

alice khor said...

how did you get the voucher?

Shafiq Fahmi said...

Saya jumpa kedai baju laki yang murah dekat www.ellemaristore.com
Dah beli satu kemeja, style gila.

"Sharing Is Caring."

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com