✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, February 26, 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 

34 comments:

Farah Waheda Wahid said...

yeay...kita join sama2...^_^

Asmar Arafad said...

join juga..

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

C.T.K said...

goodluck uzu :D

❤✿nOrhidayah myusni✿❤ said...

As salam... AEY dari segmen yang sama...
masOk dan fOllOw u ^^,
salam perkenalan...

http://anakenyusni.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Eraz Fadli said...

Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

ANa Ahmad said...

join ramai2 hehe :D

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Ct Noraishah said...

gud luck

Aini Yunus said...

singgah dari segmen yg sama..

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said...

Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Singah-2 lah blog alja :)

http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

[PCL] said...

salam, pcl datang dari segmen sama utk buat lawatan ...semoga dpt ukhuwah berterusan..

http://www.pakciklie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Remy hazza said...

selamat bersegmen uzu.....

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

deno said...

tak sempat deno join tapi deno nak blogwalking jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Eraz Fadli said...

Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah kemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

Seneorita Baharin said...

Salam, hi singgah dari segmen yg sama, bw here.. :D

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

aLamS LegacY said...

singgah dari segmen sama......
http://alamslegacy.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Cik Mira said...

Hai , Mira in da house !! ><

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

mizzniya said...

salam kenal ^_^
datang singgah & follow sini...
jemput singgah & follow blog saya
http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

sa mic said...

tak sempat nak join, wuuu

Cik Anis said...

Dr segmen sama... dh follow dh..jom follow cik anis pulak :)

http://anisfadliyana.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Zamani Abe said...

Terbang melayang dari segmen yg sama & mendarat di sini ('',)
http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

SAM DIA said...

Singgah sini dari segmen yang sama..done follow. jom singgah blog Sara http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Ibu Amirul said...

BW disini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

Amin A. R said...

saya membalas kunjungan :)

wanie said...

Assalamualaikum :)

Wani jalan-ii ziarah dekat sini , jom jenguk blog wani pulak .

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

- balas kunjungan -

Etuza Ezawarna said...

terima kasih datang visit blog Pesona ya

Hatimi Tahirruddin said...

singgah sini balas kunjungan uzu...:)

michelle De hunny said...

holaa ^^
singgah sini balas kunjungan.
happy blogging =)

Fazi Isma said...

datang singgah sini kembali =) maaf lewat BW

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com