February 26, 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 

Share:

34 Sila Komen:

Farah Waheda Wahid said...

yeay...kita join sama2...^_^

Asmar Arafad said...

join juga..

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

ME CTCT said...

goodluck uzu :D

Unknown said...

As salam... AEY dari segmen yang sama...
masOk dan fOllOw u ^^,
salam perkenalan...

http://anakenyusni.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

ERAZ FADLI said...

Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

Unknown said...

join ramai2 hehe :D

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Ciktie said...

gud luck

Unknown said...

singgah dari segmen yg sama..

NurAlja said...

Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Singah-2 lah blog alja :)

http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

PCL said...

salam, pcl datang dari segmen sama utk buat lawatan ...semoga dpt ukhuwah berterusan..

http://www.pakciklie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Unknown said...

selamat bersegmen uzu.....

Anonymous said...

Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Dayang Deno said...

tak sempat deno join tapi deno nak blogwalking jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

www.dayangdeno.blogspot.com

ERAZ FADLI said...

Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah kemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

Unknown said...

Salam, hi singgah dari segmen yg sama, bw here.. :D

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Unknown said...

singgah dari segmen sama......
http://alamslegacy.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Cik Mira said...

Hai , Mira in da house !! ><

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Unknown said...

salam kenal ^_^
datang singgah & follow sini...
jemput singgah & follow blog saya
http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

cik lisa said...

tak sempat nak join, wuuu

Unknown said...

Dr segmen sama... dh follow dh..jom follow cik anis pulak :)

http://anisfadliyana.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Unknown said...

Terbang melayang dari segmen yg sama & mendarat di sini ('',)
http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Unknown said...

Singgah sini dari segmen yang sama..done follow. jom singgah blog Sara http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Mama Amirul said...

BW disini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

ERAZ FADLI said...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

ERAZ FADLI said...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

ERAZ FADLI said...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

Amin A. R said...

saya membalas kunjungan :)

Syazwani Zunidan said...

Assalamualaikum :)

Wani jalan-ii ziarah dekat sini , jom jenguk blog wani pulak .

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

- balas kunjungan -

Unknown said...

terima kasih datang visit blog Pesona ya

Unknown said...

singgah sini balas kunjungan uzu...:)

Unknown said...

holaa ^^
singgah sini balas kunjungan.
happy blogging =)

Anonymous said...

datang singgah sini kembali =) maaf lewat BW