✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, February 16, 2013

Segmen Santai Blogger bersama www.PenaBiruMummy.blogspot


Salam

Terima kasih sapa yang tag uzu tadi. Yaya kot x silap ^^
Hari ni nak join segmen blogger yang bergelar mummy ni.

Nak join? Klik banner tau ! Comey anak dia^^

saya suka segmen ini kerana ingin support blogger-blogger baru sebagai permulaan bagi sis dalam dunia blogging dan kita sesama rakan blogger boleh saling mengenali dan mengeratkan silaturahim.....dan patut menang kerana...... tak menang pon takpe ^^ . Saja suka-II join.

Tag :

korang patut join tau segmen ni. Kot-II korang menang hadiah awesome ni.

Selamat menjoinkan diri ^^

Salam

14 comments:

mummy aien said...

Thanx join segmen mummy
Btw , nice slogan , hope awak salah sorg pemenang nya k?
Gudluck :)

Elih Japahar said...

Gud Luck arr..:)

Remy hazza said...

selamat bersegmen...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

good luck...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

all da best...

Rahmad Mat said...

all da best...

zulaika zulkifly said...

gud luck sis ! nak join jugak la ~

Sya Isya said...

nak join juga lah :D

Makbed Journal said...

nak join juga lah..

Seneorita Baharin said...

Good luck Uzu! :D

C.T.K said...

goodluck uzu!!
menarik slogannya..hehe

Nadia Johari said...

selmt bersegmen

Nurmujahidah Ismail said...

nak join juga,, suke bawal,, hehe

Azhafizah Md Nor said...

Good slogan uzu..Good Luck tau!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com