February 16, 2013

Segmen Santai Blogger bersama www.PenaBiruMummy.blogspot


Salam

Terima kasih sapa yang tag uzu tadi. Yaya kot x silap ^^
Hari ni nak join segmen blogger yang bergelar mummy ni.

Nak join? Klik banner tau ! Comey anak dia^^

saya suka segmen ini kerana ingin support blogger-blogger baru sebagai permulaan bagi sis dalam dunia blogging dan kita sesama rakan blogger boleh saling mengenali dan mengeratkan silaturahim.....dan patut menang kerana...... tak menang pon takpe ^^ . Saja suka-II join.

Tag :

korang patut join tau segmen ni. Kot-II korang menang hadiah awesome ni.

Selamat menjoinkan diri ^^

Salam
Share:

14 Sila Komen:

Unknown said...

Thanx join segmen mummy
Btw , nice slogan , hope awak salah sorg pemenang nya k?
Gudluck :)

Unknown said...

Gud Luck arr..:)

Unknown said...

selamat bersegmen...

Leeza Dayasari said...

good luck...

Leeza Dayasari said...

all da best...

Unknown said...

all da best...

zulaika zulkifly said...

gud luck sis ! nak join jugak la ~

Sya Isya said...

nak join juga lah :D

Unknown said...

nak join juga lah..

Unknown said...

Good luck Uzu! :D

ME CTCT said...

goodluck uzu!!
menarik slogannya..hehe

Nadia Johari said...

selmt bersegmen

mujagirl92 said...

nak join juga,, suke bawal,, hehe

Azhafizah MN said...

Good slogan uzu..Good Luck tau!