✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, February 8, 2013

Senarai-II Bakal Bloglist Blog Kisah Emas Putih


Salam

Thanks kepada senarai kat bawah yang bagi komen, yang bagi respon, bagi kerjasama yang mana memudahkan uzu berblogwalking.

Maklumlahlah dah hampir setahun jugak tak dapat tgk new feeds kat dashboard. Sedih tau tak dapa baca entry-II korang . Tu sebab nak tambah bloglist.

Jom kita blogwalking dlu kat link kat bawah ni.
  1. http://www.aimisyahirah.com/
  2. http://rafflesiajass.blogspot.com/
  3. http://fiedaeryda.blogspot.com/
  4. http://www.syuhadasalleh.my/
  5. http://zamani84.blogspot.com/
  6. http://itsmeyaya.blogspot.com/
  7. http://aqoustica.blogspot.com/
  8. http://dyshasahhir.blogspot.com/
  9. http://www.paly.my/
  10. http://inasazali.blogspot.com/
  11. http://www.opzzpinky.my/
  12. http://syaheerayusof.blogspot.com/
  13. http://fadzlun.blogspot.com/
  14. http://smileandsmile123bye.blogspot.com/
  15. http://bakaljenazah94.blogspot.com/
  16. http://imvenessajane.blogspot.com/
  17. http://ikmalfaiz.blogspot.com/
  18. http://sayaaishah92.blogspot.com/
  19. http://www.nazlyizan.my/
  20. http://www.mialiana.com/
  21. http://amad-jalanan.blogspot.com/
  22. http://fakhruru.blogspot.com/
  23. http://diaryismah.blogspot.com/
  24. http://kanvasdakwat.blogspot.com/
  25. http://hunyieda.blogspot.com/
  26. http://seneoritabaharin.blogspot.com/
  27. http://ehfarahin.blogspot.com/
  28. http://nurhafizahpija.blogspot.com/
  29. http://hunyieda.blogspot.com/
  30. http://nurhafizahpija.blogspot.com/
  31. http://dhyeahana.blogspot.com/
  32. http://muslimah-optimis.blogspot.com/
  33. http://ainilittlesweet.blogspot.com/
  34. http://www.aienhermionie.my/
  35. http://justrunawayfromyou.blogspot.com/
  36. http://www.cikfie.com/
  37. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
  38. http://milikhusnahumairah.blogspot.com/
  39. http://kum-pun.blogspot.com/
  40. http://cyanxkamo.blogspot.com/
  41. http://melliasyg.blogspot.com/
  42. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/
  43. http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/
  44. http://iamaproudmama.blogspot.com/
  45. http://taufikmaria.blogspot.com/
  46. http://nabieliela.blogspot.com/
  47. http://nabieliela.blogspot.com/
  48. http://miszrockers.blogspot.com/
  49. http://cikukika.blogspot.com/
  50. http://teenagersareawesome.blogspot.com/
  51. http://hanifidrus.blogspot.com/
  52. http://bukanmengata.blogspot.com/
  53. http://nazwww.blogspot.com/
  54. http://nurhidayah-azami.blogspot.com/

Bukan semua link kat atas ni uzu masukkan dalam bloglist. Uzu pon belum pasti berapa blog yang boleh dimasukkan. Nanti uzu tengok-II ye. Akan diberi keutamaan yang rajin update ^^

Apa pun uzu akan pilih secara adil. 

Thanks semua yang support uzu. Nantikan segmen top up uzu minggu ni. Korang jangan lupa join tau !!
Hehehe okay 

Salam









24 comments:

WanitaMustanir said...

betullah uzu, kalau ada link mcm ni senang nak blogwalking.. just klik je..

:)

yang baik Ishak said...

wah.. rajinnya
ni yang kena rajin komen kat sini nie.. heheh

AimitoSehah said...

habeh semua saya bw . hahah . senang ! ^^

Solehah Shamsuddin said...

awak, thanks sbb da masukkan link blog sy dlm ni. okay. masa utk bw. fuhh byk jugak ni :)

CiK Bella said...

Link bella ada dua la. 46, 47. Hehe

MisS BubBLe said...

Jom2 blogwalking n tambah kenalan:)

Fakhruru said...

beLog FakhRuru tsnrai no.22!! thanks cik emas putih! hrap2 dpt msuk beLog list beLogger AWESOME nie!! ^^

http://fakhruru.blogspot.com

hepi beLogging!!

Nk sop said...

SUPER Fullsoftwares

Nk sop said...

keren Fullsoftwares

Nk sop said...

bravo Fullsoftwares

Nk sop said...

monster Fullsoftwares

Nk sop said...

excellent Aing Indra

taufikmaria said...

owh yeahhhh.. sama2 ^^

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

huhuh. alhamdulillah berjaya di saring. tapi keperingkat seterusnya tak thu la cm ne ;)

Rusuk Kiri said...

Tahniah kepada yang terpilih (^_^)

diana said...

ok..tak de dalam senarai..hehehe

eh!hari cuti ni memang ramai la yang tak update...semua nak pi bercuti..hehe

diana said...

ok..tak de dalam senarai..hehehe

eh!hari cuti ni memang ramai la yang tak update...semua nak pi bercuti..hehe

Remy hazza said...

tertiba rasa kechik hati....... ok

ina said...

yg no yg ke 10..harap2 dpt jd bloglist uzu..

Ismah Atikah said...

number 23! yeay! excited dapat ada dalam bloglist femous blogger pun jadilah ^^ saya tunggu segmen topup uzu lagiii. heee :D

Nadia Johari said...

jemput singgah my blog yang x seberp..hhee

sa mic said...

adeeeeh blog lisa takde,huhu

Farahin Izzati said...

jom BW :D

selamat bercuti semua!!

Shida Radzuan said...

tahniah :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com