✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, February 26, 2013

Statistic Fan Page Emas Putih[dot]Com Setakat Ini

Salam

Hari ni idea nak update statistic fan page untuk blog emas putih iaitu Emas Putih[dot]Com


Hanya 2972 like kat fan page ni.
Tapi Alhamdulillah statistic kat fanpage yang tertinggi setakat hari ini ialah 128,604 people reached


Uzu terkejut jugak tengok statistic. Fan page ni tempat uzu ping entry, and baru-baru ni uzu aktif pulak kat fan page tu update-update post. Alhamdulillah ada beberapa post yang mendapat sambutan.

Contohnya post kat bawah ni. Tak sangka 550 share. Ternyata benda baik memberi manfaat besar.


Alhamdulillah. Terima kasih atas sokongan anda semua. 
Doakan uzu terus berjaya dalam dunia blogging dan dimurahkan rezeki.. Terharu sangat.

Once again, thank you very very very damn much.

Salam sayang, Emas Putih
Salam


16 comments:

C.T.K said...

waaa..hebat..in shaa allah brtambah2 murah rezki uzu :)

LuNa Lee said...

congrate uzu. Keep it up (:

Yaya NHA said...

Wah , Tahniah Tahniah !

Nurul Najihah said...

Wah ; tahniah sis ;)

ANa Ahmad said...

hehehe terbaik!

luqman zakaria said...

hehe..keep it up!

Zaidalifah Hussin said...

SALAM JEMPUT SERTAI SEGMEN JJCM BONDE N SHARE CERITA SAMBIL TAMBAH FOLLOWER DI :-

http://kumahuitu.blogspot.com/2013/02/bloglist-jjcm-2013-by.html#links

sayidah napisah said...

whoa alhamdulillah thniah! keep it up! :)

Remy hazza said...

tahniah uzu.....

IntaNBerliaN said...

pencapaian yg bagus.. tahniah :-)

nini said...

tahniah....=D

Nadia Johari said...

entry yang menrik akn menrik org untuk mmbaca..tahniah uzu

timm_bill said...

wa! congrats2..

sa mic said...

semoga terus maju jaya yer ;)

Solehah Shamsuddin said...

wah makin lama awk makin hebat. tahniah ye :)

Afie Qaisarah said...

tahniaaahhh

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com