✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, February 13, 2013

Tutorial : Cara Daftar Komli Part #1


Salam

Maaf sebab lambat update tutorial cara nak daftar Komli.
Serius sangat sibuk dengan urusan kerja, urusan kat facebook dan yang terbaru urusan pasal Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool . Jemput join semua ^^

Ok back to the main topic, let's straight to the point.
Ingat tak entru uzu pasal Komli lebih masyuk dari nuffnang? Boleh baca kat sini .



1..Nak daftar? Tekan INI .

2. Isi semua yang ada dalam form ni, uzu dah bagi contoh, korang just edit ikut contoh



** yang ruangan fax tu, dia ada tanda * kaler merah kan? Thats mean wajib.
So kalau yg xde no fax tu, korang bagi je no fon rumah. Kalau no fon rumah pon xde, bagi je no fax tipu

Sebab benda tu x wajib sangat pon. Tapi berada dalam ruangan wajib.
Faham tak?? Hehehe

Ok kalau dah isi form di atas, tekan submit. Tunggu Email dari Komli. Make sure rajin check email tau !
Tunggu tutorial seterusnya iaitu cara daftar Komli Part #2, iaitu cara nak balas email Komli :)

Apa lagi? Jom ramai-II daftar Komli. Hehe

k bye Salam

15 comments:

nabila biela said...

tq uzu=)

selipar putih said...

da apply tp xd respon pulak,,xdapat la kot..

Solehah Shamsuddin said...

thanks ye sbb bg tutorial ni. nak cuba buat ni :)

Seneorita Baharin said...

wah mcm menarik je...nk kena try neh..hee..btw thanks uzu :D

Fyna Ahmad said...

nice info nih.

Cikgu Fikri said...

Ya Allah!!! Fiq dah lama cari org yg buat entry tutorial komli.. sbb aritu fiq nk try daftar.. tp blur plak.. huhu..thanks :)

Remy hazza said...

thanks uzu...
nampak menarik......

Nurmujahidah Ismail said...

dah berapa kali try,, tak dapat respond,, tak layak kot,, hehe

Sya Isya said...

pernah daftar dulu tapi senyap je takde reply. rasanya Komli nak yang trafik tinggi je

Shida Radzuan said...

nk tgu update income dr uzu dan apit baru shida mbuka lgkah seterusnya ^_^

Therapii said...

Salam, nak tanya sikit :D Komli ini selamat ke? Boleh dipercayai?

aisyah humaira' said...

terima kasih :)

iu-hazirah said...

CAMNE NAK DAPAT EARN DARI KOMLI? Nuffnang saya tak bape tau... bila tengok takde earn.

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

wah!!mcm best je ni guna komli..nak cuba daftar lah...tq uzu sebab share tuto ni..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila baru nak daftar ni...

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com