✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, March 17, 2013

Ada Tak Yang Puas Hati Pemilihan Pemenang Segmen Sabtu



Memang xde mention pilih pemenang by random.. So takleh guna random? Cara pemilihan pemenang ada saya mention tak? takde kan? oh maknanya tak payah cari pemenang la macam tu?



Nak print screen? Ni haa kat bawah ni print screen top referral by nuffnang.

Ada penipuan tak dalam pemilihan pemenang ni? Dah terbukti pemenang tak pilih kasih !
Dah takde rezeki awak, duduk diam2 sudah lah. 

Ni yang saya nak marah gila ni. Suka hati je komen. Kalau tak puas hati, direct PM to me lah.

Kepada Bedah Benggang
"KO INGAT AKU TAK LEH NAK DETECT KO EVEN KO GUNA NAMA
LAIN KAT CHATBOX?? JANGAN JADI BODOH LAH."
Jangan kau heran kalau aku tak pernah singgah blog ko, tegur ko lagi lepas ni !



49 comments:

Mohamad Khairil said...

sabar2 kak uzu,manusia mmg macam2 ragam..

n eyna said...

sabar ye kak.. manusia biasa la tak puas hati dgn org lain.. bykkan bersabar ye kak.. ^__^ senyum sikit.. x mau marah nah... hehe

Princess Syazliyana said...

manusia apa dia ni -.- haaaa sabor je leww akk huhu

nini said...

sabar2.....biasalah, kita tak mampu puaskan hati semua orang.....biarlah dia...kalau dengan komen tu mempu puaskan hati dia....=D

nini said...

sabar2.....biasalah, kita tak mampu puaskan hati semua orang.....biarlah dia...kalau dengan komen tu mempu puaskan hati dia....=D

Nurul Faiz said...

saya tak menang tapi buat muka selamba jer. huhuhu. inilah dugaan seorang blogger. harap uzu tabah dan sabar :)

Mohd Zuhri said...

kak bedah macam taikk

tk menang nak hipokrit lak


hahaha kesian tk menang

tk pe

rezeki anda maybe di sini http://www.mohdzuhri.com/2013/03/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

klo x menang jgn mengamuk

kang aku bgi sebijik kt ko

Eraz Fadli said...

Alahai... Dpt kes baru la pulak ya uzu... Sabar2..

Adilah Asari said...

sabar ye kak uzu :)

relevan Sokmo said...

Sabar dik oii.. jadi blogger kena banyak bersabar..wat tak tau jer..

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Macam kelakar je dia ni, Wane pun kecewa jugak tak menang, tapi takdelah sampai bash. Ishh ishh.

mizzniya said...

cmni pn ada ke? sabar je laa..

Tengku Iji said...

terserlah kebangangan tahap melampau ye bedah. gila punya orang.

sabar kak uzu, bedah tu gila. biarkan dia menyalak sorang-sorang.

btw, saya suka cara kak uzu bersegmen sebab tak payah nak tunggu lama untuk tahu siapa pemenang. :D

siti zawiah said...

sabar kak..

Hasri Anis said...

ada jugak manusia camni.. tak ku sangka2.. kalah menang tu adat la.. terima la kenyataan.. dah takda rezeki nak buat cam mana.

tirahzairi said...

tirah pon rasa bengang ngn die...hihi

Husna Humairah said...

biasalah tuu. haha mcm kelakar pun hado.

ANa Ahmad said...

tudia parah ni

Zamani Abe said...

aramak.. aptb

yan shamba said...

bedah betol..hehe..sabar je lah k.uzuz :)

Nur Asma' Muhamad Sah said...

Sab0 jela. Haiyark ! Kempunan sangat topup nampaknya . Biasa arhh nak mesej dengan pakwe/makwe takde kredit.

$yuhada $yada said...

sabar akak...biasalah tu , maybe dh terdesak nak sangat menang kot :) ignorekan ajelah :)

Baiyah said...

Sabar ye uzu,,macam2 perangai orang ni..huhu..

aisyah humaira' said...

apa punya olang laa ni..

Nurul Aini said...

Kak bedah okaloh lah tu..Dah tak menang itu yang dia tak puas hati. Selalu baca dekat cbox penganjur yg buat segmen atau contest kena maki2 sebab tak bagi diorang menang. Peliklah orang macam tu. Sabar ye kak. Adat manusia memang susah nak puaskan hati semua orang. Kami tetap support kak uzu. ^___^

Tashyra Sha said...

pengecut betul lah bedah bengang ni. apesal tak bagi link blog sekali?
sabar kak uzu.

Wanie Zunidan said...

Astagfiruallah al-azim , macam-ii zaman it nie -,-'

Kasih Lestari said...

Bagi saya bab join mana2 GA itu sekadar suka2 sambil tambah kenalan blog...Menang atau kalah lain citer...

Tak perlu ler bedah bengang tu nak ngamuk...terima ler hakikat yg anda kalah!!

dieba khairuddin said...

apa punya teruk lhaa..sekadar ta menang boleh buad macam nie...ta malu betul..menang kalah kan adat pertandingan...macam ta matang nak baud macam nie....

Yayaa Azami said...

Kemaruk benar tu nak topup . kasihan dia . Hahaha

Asiah Aisa said...

Sabar ye kak Uzu .. Meh kita ramai2 boikot BEDAH BENGANG tu :P

cik amal said...

sama kes macam amal... hahaha
http://sayacikamal.blogspot.com/2013/02/menang-contest-blog-paling-cantik-dan.html

*persetankan jer kak

zaxx said...

sabar ye..:) ad hikmah semua ni.. :)

Noraqilah Johari said...

sabar ye uzu :) pedulikan je semua 2..

sha dhira said...

ada jugak orang macam ni yee..
sis uzu, tarik nafas... lepas.. tarik nafas.. lepas.. sabar ya :)

Nadia Johari said...

alhai bedah...kalo x menang ko leh dapat kawan baru..

Solehah Shamsuddin said...

sabar awak. jangan marah2 ye. klu dilayan org mcmni, smpai bila2 diorang ske wt cmni. alahai, npela ada manusia macamni

Azhafizah Md Nor said...

kes tak dapat menerima kenyataan lah ni.kalau dah bukan rezeki terima je la.cubelah kalau die menang orang cakap camtu lak..ape lak die nak rase ye..jgnlah ada blogger yg sikap camni ye..

Mazelina Zaini said...

Mesti dia bace post kak uzu ni .hahah rasekan

Arya Addin said...

Hee .. ada jugak yang tak matured macam nie kan .. :)

Dianaa said...

macam2 perangai

MarnieyZ said...

kalau dah takda rezeki nak menang, apa boleh buat kan? sabar je lah.

MarnieyZ said...

kalau dah takda rezeki nak menang, apa boleh buat kan? sabar je lah.

K.a.m.i. said...

lah. sabo jelah. benda suka suka pon boleh nak bengang. sedeh!

~IraNur~ said...

macam2..sbar jela.

Shida Radzuan said...

biasalah org mcm tu..payah..

Afie Qaisarah said...

org xphmm gitu r jadinya kak uzu... main bantai aje orgg..

Cik Fie said...

isyh3 ! dia jelez la tu ngn pemenang . haha XD

Lyz said...

Org tak prnah puas hati tu.. sabar jee.. Sorry lambat.. bru je bace nie...

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com