March 14, 2013

, , , , ,

Alhamdulillah.. Cheque Exabytes Dah Sampai..


As-Salam dan Selamat pagi.

Alhamdulillah hari ni hari banyak surat dapat. Salah satu surat tu ialah dari Exabytes .

Dan isi surat tu ialah cek yang bernilai RM80.00


Apa itu Exabytes?? Apa urusan uzu ngan Exabytes?? Maybe ada yang dah sedia maklum, dan ada yang tak tahu lagi. Sebelum tu, cuba korang klik iklan yang berada di bawah header uzu.. (Iklan Exabytes)

Actually Exabytes menawarkan untuk beriklan dengan blog kita . Kita just sign up and attach traffic blog kita and submit. Maybe dalam masa terdekat pihak Exabytes akan memberi maklum balas.

Jika permohonan diterima, pihak Exabytes akan beriklan(sewa tapak iklan) dalam blog kita selama 3 bulan. Harga bayaran mengikut traffic yang kita submit. Saiz iklan ada (2)dua saiz, so korang boleh pilih dua-II atau just 1 saiz je. Uzu sendiri pilih 1 saiz sahaja sebab xnak semak blog. 


Lepas dah submit and dah boh iklan Exabytes kedalam blog, pihak Exabytes akan menghantar check dalam masa 2-3 minggu. Alhamdulillah uzu dapat cek selepas 2 minggu :) Dah boleh clear cek ni. Hehe

Kalau korang nak sign up, korang klik iklan di bawah header  uzu tu dulu, then masuk ke http://exabytes.com.my/ .. 

ok lah. Uzu nak kena sambung kerja. Korang try tau. kot-II rezeki. Selamat mencuba.Salam :)

Share:

19 Sila Komen:

Farah Waheda Wahid said...

wah congrats uzu...

Unknown said...

rezeki uzu :)

Adilah Asari said...

bestnya..

Cik Nor said...

alhamdulillah..rezeki..

Unknown said...

Alhamdulillah :)

Delimasari said...

tahniah

Unknown said...

tahniah kak uzu..

Unknown said...

untungla..hehehe..leh blnja top up la pahni..hahaha :P

Unknown said...

banyak tu hehe alhamdulillah,, AA rm50 je :)

Mek Onie said...

rejeki :D

Lulu Caldina said...

menyampahlah.. 6 bulan psg tak pernah sampai sampul tu.. berkali2 email dan mcm2 alasan dia bagi..

akhirnya dia terus bank in jer dlm akaun lulu. Lepas tu bye bye jer, tak mau psg lagi.. serik!

Unknown said...

wahhhh.. no komen. hehehe

Dayang Deno said...

tahniah uzu :)

Unknown said...

uzu, mcmna nak dftar ni yer.. tak faham la..blh wat tutorial tak?

izyan said...

Alhamdulillah..rezeki. :)

cik lisa said...

wah taniah yer ;)

Nadia Johari said...

murah reziki uzu

Shida Radzuan said...

nice hehee :D

YatieOwner said...

hi awak :)
lamanya PG tak mai sini. apa kabar? :)
but anyway, PG nak tanya tentang iklan dari exabytes ni kan, iklan ni tak menganggu iklan nuffang ke? sebab, takut juga kalau menduakan nuffnang, nanti status G tu akan hilang. PG berminat juga nak pasang ads by E ni. tapi tu la, kira nak minta pandangan dari uzu dulu :) email saya ya. hihi. (YatieOwners@gmail.com)

tq uzu