✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, March 25, 2013

Anak Potong Zakar Dan Ayah Sampai Putus


Seorang anak didakwa memotong kemaluannya serta ayahnya kira-kira jam 2 pagi . Dia bertindak menghentak kepalanya ke lantai sebelum bertindak memotong kemaluan ayahnya d Ketengah Jaya.

Mereka berdua dikejarkan di Hospital Dungun dan dilaporkan dia dalam keadaan stabil malah ayahnya dalam keadaan kriktikal.

“Saya terkejut melihat anak saya menghentak kepala dan muka ayahnya bertalu-talu ke lantai dan memijak badan sebelum keluar dari bilik tidur saya.

“Anak saya itu kemudian masuk semula ke dalam bilik dengan membawa sebilah pisau lalu menyelak kain sarung yang dipakai bapanya dan bertindak memotong kemaluan suami saya hingga putus.

“Sejurus kemudian anak saya pula bertindak memotong kemaluannya hingga putus dan saya tidak mampu menghalang perbuatannya kecuali mengucap sambil berdoa agar umur suami dipanjangkan,” katanya ketika ditemui di Hospital Dungun.

Berita penuh : Berita Harian


10 comments:

Mrs Velentine said...

menakutkan..kak MV ada update ni semalam

Mia Liana said...

tu la.. malam tadi tengok buletin utama.. kesiannya...

Amyma Omar said...

oh no...xsanggup baca..huuuuuu
takutnyee... kesian si bapa.. (T_T)

Innanie | Ariffin said...

takutnyaaa!!!! kenapa sampai jadi macam tu, bergaduh ke, mental illness ke?? heeeeee ngeri!!!

Normi Nieza said...

mcm2 kan zaman skarang nie..huhu

permatabiru said...

napa ekk??sakit mental ke?

ANa Ahmad said...

gila tu, sakit mentel tu gangguan otak, selalunya tekanan la yg jadi macam tu..

Shida Radzuan said...

seramm ni kes xsiuman ni budak ni xpn bljr ajran sesat ke..

Afie Qaisarah said...

dahsyat..

Me said...

Adui.. mengerikan...

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com