March 12, 2013

, ,

Bila Mark Zuckerberg Ambil Kenakan Tindakan Keatas Emas Putih II

Salam
Selamat pagi :)


Well ni problem baru uzu dapat semalam.
Tetiba pulak facebook uzu takleh nak LIKE + COMMENT .. Chat boleh pulak. Hairan bin ajaib tetiba jadi macam ni. Semalam kena block kat facebook 24jam.

Sekarang? 14 jam lagi baru back to normal. Habislah kerja uzu kat fb hari ni.
Sapa tau nak setel masalah ni? Tak sanggup nak tggu 14 jam lagi :'( 

ok lah.Salam.

Share:

21 Sila Komen:

Cikgu ieta. Social Media Expert. Speaker Digital Marketing. said...

Ish, kenapa la plak jd mcmtu...? akak musykil juga ni... harap segera settle masalah Uzu ya

Unknown said...

sabar2 hehe :D

Adilah Asari said...

yaya tumpang simpati..

AyueJean said...

Banyak sangat share link kot.....

AyueJean said...

Banyak sangat share link kot.....

Akupenghibur.com said...

hehehehe mesti letak link bila share blog ... pernah kena jugk :)

Mrs Velentine said...

pernah juga kena dulu

Myalycia said...

salam kenal ;)

Mia Liana said...

aduiii... sabar ya uzu...

Unknown said...

xpenah kena pulak, sabar ye..
kira uzu kena rehat 24 jam la :)

Cik Nor said...

kna hack ker?huhu

Farah Waheda Wahid said...

eh kenapa jadi macam ni? x pernah pun jadi macam ni? kena hack kot uzu?

cik lisa said...

sistem facebook bukan betul sangat kekadang, hehe sabar ye kak

Unknown said...

xtaw gak tuh kak uzu..syirah pun ade maslah gak...xleh nak ping entry guna button send tuh..huhuhusape taw??help..

Unknown said...

ni mmg kena sebb kita add org terlampau ramai atau ad org bnyk blok kita minta di singgah blog http://supermonitor99.blogspot.com

Unknown said...

fb kedekut tak kasi share link bebanyak la ni. ish2

kucing comel said...

saya dah follow blog awak jom follow balik blog saya :]

- admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

kucing comel said...

saya dah follow blog awak jom follow balik blog saya :]

- admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

Solehah Shamsuddin said...

Selalunya jadi mcmni sbb terlalu byk share link blog. jadi nt awk kurangkan ye.

Unknown said...

hmm.. mmg sokmo kne gini..

Nadia Johari said...

ermm x penh tau plak...first time tgk mcm ni