✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, March 12, 2013

Bila Mark Zuckerberg Ambil Kenakan Tindakan Keatas Emas Putih II

Salam
Selamat pagi :)


Well ni problem baru uzu dapat semalam.
Tetiba pulak facebook uzu takleh nak LIKE + COMMENT .. Chat boleh pulak. Hairan bin ajaib tetiba jadi macam ni. Semalam kena block kat facebook 24jam.

Sekarang? 14 jam lagi baru back to normal. Habislah kerja uzu kat fb hari ni.
Sapa tau nak setel masalah ni? Tak sanggup nak tggu 14 jam lagi :'( 

ok lah.Salam.

21 comments:

Ieta Mat Saad said...

Ish, kenapa la plak jd mcmtu...? akak musykil juga ni... harap segera settle masalah Uzu ya

ANa Ahmad said...

sabar2 hehe :D

Adilah Asari said...

yaya tumpang simpati..

AyueJean AJ said...

Banyak sangat share link kot.....

AyueJean AJ said...

Banyak sangat share link kot.....

Aku Penghibur said...

hehehehe mesti letak link bila share blog ... pernah kena jugk :)

Mrs Velentine said...

pernah juga kena dulu

Alycia said...

salam kenal ;)

Mia Liana said...

aduiii... sabar ya uzu...

huny madu said...

xpenah kena pulak, sabar ye..
kira uzu kena rehat 24 jam la :)

Normi Nieza said...

kna hack ker?huhu

Farah Waheda Wahid said...

eh kenapa jadi macam ni? x pernah pun jadi macam ni? kena hack kot uzu?

sa mic said...

sistem facebook bukan betul sangat kekadang, hehe sabar ye kak

Farisya Anastasyia said...

xtaw gak tuh kak uzu..syirah pun ade maslah gak...xleh nak ping entry guna button send tuh..huhuhusape taw??help..

farhan irfan said...

ni mmg kena sebb kita add org terlampau ramai atau ad org bnyk blok kita minta di singgah blog http://supermonitor99.blogspot.com

Aireyn Ashra ツ said...

fb kedekut tak kasi share link bebanyak la ni. ish2

Monyet Rimau said...

saya dah follow blog awak jom follow balik blog saya :]

- admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

Monyet Rimau said...

saya dah follow blog awak jom follow balik blog saya :]

- admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

Solehah Shamsuddin said...

Selalunya jadi mcmni sbb terlalu byk share link blog. jadi nt awk kurangkan ye.

Afie Qaisarah said...

hmm.. mmg sokmo kne gini..

Nadia Johari said...

ermm x penh tau plak...first time tgk mcm ni

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com