March 20, 2013

, , , , , , ,

Cashout SAYS Kali Ke-4

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.. Baru dapat email dari SAYS =)
Seperti selalu, SAYS memang bayar payment on time. Genap 2 minggu selepas cashout proceed, payment InyaAllah akan masuk bank. Setakat ni uzu takda masalah cashout earning lagi dengan SAYS .

SAYS ? Apa itu says?? Let's me expain it shortly. SAYS ni senang ja. Just share iklan yang disediakan, setiap klik akan dapat 20 sen. Just suh orang klik je. Mudah kan? Dalam sebulan boleh dapat RM50.

Alhamdulillah setakat ni, uzu dapat RM250 sebulan bergantung kepada iklan yang SAYS bagi. Lagi banyak SAYS bagi iklan, lagi lah uzu suka :)

So sesiapa yang nak, boleh daftar kat sini. Dont worry , tak guna apa-apa modal pun. Sign Up free kot.


Sebarang pertanyaan, boleh PM uzu kat fb ye. Sharing is caring. Salam

Share:

17 Sila Komen:

ERAZ FADLI said...

Rezeki tu.. ;)

Unknown said...

alhmdlh

Fatin Diana said...

FD dah dua bulan tak cash out, hehe. btw tahniah kak uzu, rezeki tu. alhamdulillah

Izwa Kamaruddin said...

tahniah :)

Unknown said...

Alhamdulillah, murah rezeki uzu :)

Cik Nor said...

untungnya uzu..:)

Unknown said...

Alhamdulillah ^^

Unknown said...

wahhhh, rezeku UZU. senang lah nak beli canon DSLR nanti. hihihi

Unknown said...

tahniah dan selamat berjaya.

Unknown said...

lepas tu iklan tu nak letak kat mana?
haha sori kila mmg bengap sket bab2 nie....

izyan said...

Alhamdulillah..tahniah..kite pula mls bab says ke churpchurp..huhu..:)

Unknown said...

tahniah :)

Unknown said...

thniah uzu..

Unknown said...

bertuah la kak uzu.. leyh belanja nihhh..

Rin Saharina said...

bestnyaa. rezeki =)

Cik Fie said...

tahniah :)

Nadia Johari said...

masyuk la uzu