✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, March 20, 2013

Cashout SAYS Kali Ke-4

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.. Baru dapat email dari SAYS =)
Seperti selalu, SAYS memang bayar payment on time. Genap 2 minggu selepas cashout proceed, payment InyaAllah akan masuk bank. Setakat ni uzu takda masalah cashout earning lagi dengan SAYS .

SAYS ? Apa itu says?? Let's me expain it shortly. SAYS ni senang ja. Just share iklan yang disediakan, setiap klik akan dapat 20 sen. Just suh orang klik je. Mudah kan? Dalam sebulan boleh dapat RM50.

Alhamdulillah setakat ni, uzu dapat RM250 sebulan bergantung kepada iklan yang SAYS bagi. Lagi banyak SAYS bagi iklan, lagi lah uzu suka :)

So sesiapa yang nak, boleh daftar kat sini. Dont worry , tak guna apa-apa modal pun. Sign Up free kot.


Sebarang pertanyaan, boleh PM uzu kat fb ye. Sharing is caring. Salam

17 comments:

Eraz Fadli said...

Rezeki tu.. ;)

Budak Kampung said...

alhmdlh

Dianaa said...

FD dah dua bulan tak cash out, hehe. btw tahniah kak uzu, rezeki tu. alhamdulillah

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah :)

Aina Mansor said...

Alhamdulillah, murah rezeki uzu :)

Normi Nieza said...

untungnya uzu..:)

Hasri Anis said...

Alhamdulillah ^^

MarnieyZ said...

wahhhh, rezeku UZU. senang lah nak beli canon DSLR nanti. hihihi

nur aynora said...

tahniah dan selamat berjaya.

Kila Lala said...

lepas tu iklan tu nak letak kat mana?
haha sori kila mmg bengap sket bab2 nie....

yan shamba said...

Alhamdulillah..tahniah..kite pula mls bab says ke churpchurp..huhu..:)

ANa Ahmad said...

tahniah :)

Syuhada Salleh said...

thniah uzu..

Afie Qaisarah said...

bertuah la kak uzu.. leyh belanja nihhh..

Rin Saharina said...

bestnyaa. rezeki =)

Cik Fie said...

tahniah :)

Nadia Johari said...

masyuk la uzu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com