✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, March 27, 2013

Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!









Assalamualaikum semua!

Alhamdulillah. Kami ada berita gembira nak beritahu. Kami akan buat special GIVEAWAY!
Giveaway ni dibuat sempena 3 tahun usia chantekdress, pada 15 March 2013 ini.

Kami akan buat giveaway 

Ok jom tengok 

Syarat syarat penyertaan.

1. Like facebook chantekdress (LINK FB CHANTEKDRESS)
2. Peserta hanya boleh menyertai salah satu sahaja, samaada melalui Facebook, atau melalui blog.


Bagaimana nak menyertainya?

Kategori Blog

1. Mula - mula, letak banner chantekdress di blog masing-masing. Make sure ada link ke blog chantekdress ya.
2. Buat satu entry bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!"
3. Dalam entry tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, hantarkan link blog (link entry GA) anda melalui email,chantekdress@gmail.com atau boleh comment pada link ini. Tetapi saya nasihatkan anda email sebab saya nak tahu butir-butir peribadi seperti nama dan phone number.  Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.



Kategori Facebook

1. Post satu status bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!", disertakan dengan gambar dan link blog chantekdress (http://chantekdress.blogspot.com/)
2. Dalam status tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, copy atau printscreen status yang anda buat, dan hantarkan gambar print screen melalui email, chantekdress@gmail.com  . Sila sertakan butir peribadi anda. Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.

Berikut ialah contoh print screen yang kami mahukan



Hadiah - Hadiah


Ok, kami akan berikan hadiah mengikut kategori. 

Hadiah untuk kategori blog

1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85, fashion belt, Key Chain, satu hadiah misteri
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM85 dan fashion belt
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM60 dan fashion belt
4. Tempat keempat - Dress bernilai RM50
5. Tempat kelima - Fashion belt dan keychain


Hadiah untuk kategori facebook

1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85 and fashion belt
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM60
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM50
4. Tempat keempat - Fashion belt dan keychain
5. Tempat kelima - Fashion belt


Tahukah anda, kenapa untuk kategori facebook, hadiahnya agak berbeza dengan kategori blog? 
Sebabnya, tidak semua orang boleh lihat status yang anda postkan.. Jadi, hadiah pun limited la.. hehe.

Hadiah mungkin akan ditambah dan diupdate dari masa ke semasa.



Bagaimana pemenang dipilih??

1. Pemenang dipilih berdasarkan entry yang menarik dan cabutan bertuah, juga top referring URL! 

Senangkan nak join GA ni?? Apa lagi, jom lah join!! :)


Bila start GA dan tamat GA??

Tarikh mula pada 11 March 2013 dan akan berakhir pada 1 April 2013..

Cepat- cepat siapa nak hadiah cepat hantar sekarang...

Apa yang cantik kan Chantek Dress ?? Skirt dan peplum trend masa kini yang menjadi igauan para wanita.  Hahaha my favourite !!

8 comments:

Seneorita Baharin said...

Good luck kak uzu! ^____^

ANa Ahmad said...

gud luck :)

Shida Radzuan said...

gudluck uzu :)

Normi Nieza said...

gud luck

iu-hazirah said...

dr segmen yg sama
good luck

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary.html

iu-hazirah said...

dr segmen yg sama
good luck

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary.html

Afie Qaisarah said...

pnjg betull.. hihii

Cik Fie said...

gud luck :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com