March 12, 2013

, , , ,

Dapat Tawaran Daripada Tudung Online Terbesar Malaysia

Salam :)

Uzu baru dapat email ni dari tadi..


Tudung2u bagi 5% diskaun untuk sesiapa ja pembaca blog ini memberli belah online di tudung2u.
Ada baucer khas untuk pembaca blog ni

Ada tak pembaca blog uzu ni nak membeli belah di tudung2u? Ada 5% diskaun taw!
Kalau ada, baru uzu nak terima tawaran daripada tudung2u ni. Kalau xde nak membeli belah, so maknanya uzu kena tolak tawaran ni la :)

Meh skodeng website tudung2u !


So, sapa yang nak dapatkan diskaun 5% dari tudung2u, boleh directly PM uzu atau tinggalkan komen kat entry . Baucer tamat 31 Mac ni :)

Bye Salam :)

Share:

10 Sila Komen:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

seronoknyaaaa

Adilah Asari said...

wah..bestnya uzu kan :)

cik lisa said...

amboih taniah , hehe seronok sungguh

Dkna Abza said...

sempat tunggu gaji boleh shopping tudung :)

Cikgu ieta. Social Media Expert. Speaker Digital Marketing. said...

wa... tahniah... bukan senang nak dapat offer macamtu.

Unknown said...

bukan sng nak dpt mcm ni :D

Unknown said...

BK dapat baucer dari Butik Tufah plak

Unknown said...

tahniah kak uzu

Nadia Johari said...

cntik gak tudung2 die..tapi and xde duit

Unknown said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com