✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, March 12, 2013

Dapat Tawaran Daripada Tudung Online Terbesar Malaysia

Salam :)

Uzu baru dapat email ni dari tadi..


Tudung2u bagi 5% diskaun untuk sesiapa ja pembaca blog ini memberli belah online di tudung2u.
Ada baucer khas untuk pembaca blog ni

Ada tak pembaca blog uzu ni nak membeli belah di tudung2u? Ada 5% diskaun taw!
Kalau ada, baru uzu nak terima tawaran daripada tudung2u ni. Kalau xde nak membeli belah, so maknanya uzu kena tolak tawaran ni la :)

Meh skodeng website tudung2u !


So, sapa yang nak dapatkan diskaun 5% dari tudung2u, boleh directly PM uzu atau tinggalkan komen kat entry . Baucer tamat 31 Mac ni :)

Bye Salam :)

10 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

seronoknyaaaa

Adilah Asari said...

wah..bestnya uzu kan :)

sa mic said...

amboih taniah , hehe seronok sungguh

Dkna Abza said...

sempat tunggu gaji boleh shopping tudung :)

Ieta Mat Saad said...

wa... tahniah... bukan senang nak dapat offer macamtu.

ANa Ahmad said...

bukan sng nak dpt mcm ni :D

Budak Kampung said...

BK dapat baucer dari Butik Tufah plak

Afie Qaisarah said...

tahniah kak uzu

Nadia Johari said...

cntik gak tudung2 die..tapi and xde duit

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com