✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, March 3, 2013

Meet Up Blogger Melastik Bintang

 Salam

Pertemuan yang dah plan tadi tak tahu jadi ke tak and dalam erti yang sama not sure lagi.
But I really dont expect gonna meet him coz I really busy with my bro's wedding on last saturday.

Bro Melastik Bintang ajak main bowling with his family (wife,son, mak, adik ipar) petang tu tapi uzu tak tahu jadi ke tak sebab balik rumah pun lewat. Any reason? Uzu x pandai main bowling. Hehehe

Tapi gagahkan diri jugak meet up and ajak my officemate's(farra & pizut) . Dah blogger semenanjung datang and melawat Sabah, why not uzu meet up tuk eratkan silaturrahim sesama blogger..Tak gitu? Lagipun bro mb bawak sekali wife , son, mom and his bro in law so reason kuat la nak datang.

Hampir jam 9 jugak baru jumpa bro Melastik Bintang . Meet up kat bowling centre point sabah. Tapi mememandangkan agak ramai dari kami tak pandai main bowling, we decide nak jejalan cuci mata tengok orang jual mutiara/pearl kat Pasar Malam Kg Air.

Anak Bro MB, Mr Ray 




Jejalan hampir sejam jugak pusing sana pusing sini tawar harga. Dengan bantuan my officemate's maka urusan mudah je. Hahahaha :D Memang diorang bekerjasama tuk tolong mak bro mb cari barang. 

Thanks to bro Melastik Bintang yang bagi layanan best tuk kami. Even first meet, blogger bro Melastik Bintang ni not bad ramahnya. Mak bro laaaagi peramah orangnya. Wife bro yang comel and adik ipar bro memang bagi layanan yang baik. Alhamdullilah.

So time to back home. Once again, Thanks blogger Melastik Bintang sebab sudi meet up ngan uzu. Next time InsyaAllah jumpa lagi.. Ok lah . Bye and Salam :)

16 comments:

Lissa LaLissa said...

bestnyaa blogger bertemu blogger., hhehe

hana hadi said...

muda2 lagi ni

ANa Ahmad said...

Ishh teringin jgk ni ,, kalau la ada kan mcm ni kan best.. huhu :)

sa mic said...

wah bro mb, handsome! haha

Mieza Suhaini said...

best nye dapat jumpe geng blogger ^_^

Lina md. munir said...

Skyukur, ada kesempatan bertemu. Jgn lupa contest destinasi percutian melastik bintang :-)

Seneorita Baharin said...

hee, chomel laa mr.Ray tu..sis, ada gaya jadi ibu mithali nnt...chomel je tgok..hehe :D

Noor Atikah Ramli said...

bestnyeee..bila nak jumpa ika pulak . heee

alin said...

hah, contoh yang baik dari blogger sabah.. :D

Afie Qaisarah said...

best2 berjalan2..

Solehah Shamsuddin said...

nice dear. wah nanti leh jmpe awk lak ye :)

Nadia Johari said...

xkn melepskn pluang jumpe uzu klo dh smpai sbh..hehe

Shida Radzuan said...

peghhh..bila nk jmpa nih...^_^

Remy hazza said...

best nyer..... dapat eratkan silatulrahim.....

Melastik Bintang said...

untung ler dapat jumpa bro MB tu ek.....hihi

Cik Fie said...

bestnya dapat jumpa blogger retis ;)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com