March 06, 2013

, , , , ,

My Bro Wedding At Sabah Part #1

Salam

Kali ni wedding my bro kat Sabah pulak..Jemput baca.

Yang ni kak ipar uzu, Kak Diana. Uzu salah seorang yang membantu dalam menghias pengantin.
Dia nak yang simple2 ja wedding kat sini.


And kat bawah ni uzu and my officemate. Okay baju peplum menjadi pilihan :)

Yang kat bawah ni pelamin tradisional, namanya "pelamin bajau" .

Simple je pelamin kat sini. Hehehe.  Mula-mula pelamin kaler biru, tetiba esoknye kena tukar kaler hijau pulak. Sebab baju pengantin kaler hijau so on the spot tukar..

Yang ni ja la smpat uzu snap. Yang lain gambar tak dapat lagi. 

Memang susah kalau kahwin dengan org jauh. Nak plan pun susah sangat. Bajet kos flight lagi..
Sampai baju pengantin pun x sama dengan pelamin. Kan dah kelam kabut macam tu?

Apa pun, sapa yang berkahwin dengan org jauh, baik cuti awal dan balik seminggu sebelum majlis kahwin u all sebab if ada apa-apa kekurangan dalam persediaan, boleh settle cepat. Tak gitu?

ok lah thanks for reading.Salam
Share:

16 Sila Komen:

Unknown said...

cantiklah pengantin tuhhh

Unknown said...

hehe haa betul2...mau nye kawin sabah dgn penang mmg jauh la hehe :D

akak bila lagi? XD

Tengkubutang said...

lawa pengantinnya..
jom singgah n follow blog saya lak.. heee... http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html?showComment=1362493024059#c4175932560119323044

ejulz said...

semoga pasangan bahagia hingga akhir hayat

Unknown said...

nasib baik boleh tukar kaler pelamin. hehehhe..

tahniah pada pengantin..

Shida Radzuan said...

eh warne biru ke tu ke hijau pelamin dia..

Dayang Deno said...

first time tengok pelamin mcm tu... tahniah buat pengantin!:)

Dayang Deno said...

first time tengok pelamin mcm tu... tahniah buat pengantin!:)

sarahhernyzar said...

in-sya-Allah ada jodoh sara kahwin dengan org sabah. hehe. doakan ya :D

Faridzuan said...

Wah, moga pernikahan mereka berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin...

Mama Amirul said...

Tahniah untuk abg Uzu

Cik Nor said...

selamat pengantin baru..:)

Nadia Johari said...

pergh ..leh plk terslh kaler

Fatin Diana said...

nasib baik sempat tukar warna pelamin ek

Unknown said...

tahniah utk abg uzu tu.....

Cik Fie said...

tahniah buat abg kak uzu :)