March 03, 2013

,

Pecah Record Bila....

Salam

Memang pecah record kot hari ni uzu tak update blog, tak tengok blog lebih dari 3 jam ke atas..
Serius uzu sibuk dari pagi sampai lah ke petang. 

Ingat tak entry uzu pasal abg uzu kahwin kat Kedah ? Yang belum baca boleh baca SINI ..
Hari ini pulak wedding abg uzu kat Sabah pulak. Tu yang tak sempat nak online.


Oh yeah . This is my officemate :) Jurukur Tanah :)

Uzu penat sangat.. Nanti lah update lagi. I need a rest now. Sakit kepala.
Thanks for keep blogwalking my blog. 
Salam

Share:

14 Sila Komen:

Solehah Shamsuddin said...

wah comeynya awak. tempekla pic banyak2 lg

Nadia Johari said...

memg buzy erk..bru wedding abg..lum uzu lagi..ehhe

Dayang Deno said...

hari ni pun deno tak update mana blog.. 2 entry je... busy ke hosp.. esok ke hosp lagi^^

Unknown said...

xpe kak uzu.. hari esok ade lgii.. hhhuhu

Unknown said...

xpa2..rehat dulu

Mia Liana said...

rehatlah dear..

cik lisa said...

comel, hehe take care

lynmunir said...

Rehat kena jaga juga. Take a good rest Emas Putih.

Leeza Dayasari said...

X per lahhh... Rehat dulu ya.

Shida Radzuan said...

take care dear..

Unknown said...

mesti gian tangan tu nak menaipkan.....

Unknown said...

masuk dalam buku recod la hehe siap boleh bg online :)

Unknown said...

ehhh..fara laa :)
kimsalam dekat dia yer....hehehe

Cik Fie said...

take care :)