✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, March 3, 2013

Pecah Record Bila....

Salam

Memang pecah record kot hari ni uzu tak update blog, tak tengok blog lebih dari 3 jam ke atas..
Serius uzu sibuk dari pagi sampai lah ke petang. 

Ingat tak entry uzu pasal abg uzu kahwin kat Kedah ? Yang belum baca boleh baca SINI ..
Hari ini pulak wedding abg uzu kat Sabah pulak. Tu yang tak sempat nak online.


Oh yeah . This is my officemate :) Jurukur Tanah :)

Uzu penat sangat.. Nanti lah update lagi. I need a rest now. Sakit kepala.
Thanks for keep blogwalking my blog. 
Salam

14 comments:

Solehah Shamsuddin said...

wah comeynya awak. tempekla pic banyak2 lg

Nadia Johari said...

memg buzy erk..bru wedding abg..lum uzu lagi..ehhe

deno said...

hari ni pun deno tak update mana blog.. 2 entry je... busy ke hosp.. esok ke hosp lagi^^

Afie Qaisarah said...

xpe kak uzu.. hari esok ade lgii.. hhhuhu

eimah siti said...

xpa2..rehat dulu

Mia Liana said...

rehatlah dear..

sa mic said...

comel, hehe take care

Lina md. munir said...

Rehat kena jaga juga. Take a good rest Emas Putih.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

X per lahhh... Rehat dulu ya.

Shida Radzuan said...

take care dear..

Remy hazza said...

mesti gian tangan tu nak menaipkan.....

ANa Ahmad said...

masuk dalam buku recod la hehe siap boleh bg online :)

fatihah aziz said...

ehhh..fara laa :)
kimsalam dekat dia yer....hehehe

Cik Fie said...

take care :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com