✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, March 10, 2013

Pegawai TUDM Hina Arwah Polis Yang Terkorban

Salam


p/s : Agak-agak apa pendapat korang ??

22 comments:

Iha Zaliza said...

Bagi pelempang sedas je.
Pastu potong jari dia yang suka menaip macam tu.
Pastu hacked fb dia.
Pastu kita bawak dia sorang2 je kat sana, tanpa sorang pun anggota mahupun senjata.
p/s: pendapat yang agak psiko :D

Irwan Alessa said...

kekadang diam lebih baik dari berkata itu lebih bagus, kerana banyak kata banyak hati yang terluka :)

D i n said...

rasict betul dia dgn polis =_=

Isabel Diaz said...

Buat malu anggota TUDM jer..

Admin said...

nie sengal namanya...
bodoh pnye pegawai

ShuhaidaSaad said...

sbnrnya Malaysia memang tak hantar tentera awal2 sebab ini akan automatik istihar nak berperang dengan Filipina. jadi anggota polis yang dihantar pada peringkat ini. bila dah melibatkan bnyak kematian. baru la tentera dihantar.

#betul la, orang bodo xkan mengaku dia bodo. hoho

Puteri Mama said...

bodoh sombong+mangkuk hayun ini olang...

deno said...

ini la dikatakan, kerana nila setitk, rosak susu sebelanga

Aainaa Jasri said...

ayah aku pon tudm jugak tapi taklah minat politik macam ni g mampos !! mati syahid weyh polis ni! pegawai ni belum mati ag

Mas Zull said...

assalamualaikum uzu...tak tahu nak komen mcm mana ni...:)

Farah Waheda Wahid said...

ishh...apa la... x sepatutnya macam ni...sepatutnya kena kerjasama and support each other...bukannya memperlekehkan... aduyaiii... semakin ramai manusia2 yang out of their mind lah...

Encik Zaharin said...

Sekolah bertingkat-tingkat,pangkat berketul2 tapi kurang cerdik betul pegawai TUDM ni..

anis suryanie said...

memalukan! xkena batang hidung dia memang la... law antarabangsa kunun.. wekkk..melugaiiii

ANa Ahmad said...

hanya mampu tersenyum :)

Nurul Yuyu said...

memalukan betul,tak fikir sebelum berkata!huhh..mohon share ye :)

Remy hazza said...

entah apa yg menaikkan kemarahannya...... kita tak tahu punca sebenar.......

Azz Zura said...

Serius bodoh si khalid ni

Cik Fie said...

isyh . teruknya !

sa mic said...

cincang banyak2 kali kemudian campak ke dalam laut, muehehe

imantizz_truper said...

moga dia dirahmati Tuhan..itu ja sebaik2 untuk dia..

Nadia Johari said...

kalau x puas hati xyahla nak pos mcm ni..memalukan diri sendiri..

Shida Radzuan said...

ni org kata xmngenang budi..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com