March 10, 2013

,

Pegawai TUDM Hina Arwah Polis Yang Terkorban

Salam


p/s : Agak-agak apa pendapat korang ??

Share:

22 Sila Komen:

iha said...

Bagi pelempang sedas je.
Pastu potong jari dia yang suka menaip macam tu.
Pastu hacked fb dia.
Pastu kita bawak dia sorang2 je kat sana, tanpa sorang pun anggota mahupun senjata.
p/s: pendapat yang agak psiko :D

Unknown said...

kekadang diam lebih baik dari berkata itu lebih bagus, kerana banyak kata banyak hati yang terluka :)

D i n said...

rasict betul dia dgn polis =_=

Mummy MM said...

Buat malu anggota TUDM jer..

Unknown said...

nie sengal namanya...
bodoh pnye pegawai

Anonymous said...

sbnrnya Malaysia memang tak hantar tentera awal2 sebab ini akan automatik istihar nak berperang dengan Filipina. jadi anggota polis yang dihantar pada peringkat ini. bila dah melibatkan bnyak kematian. baru la tentera dihantar.

#betul la, orang bodo xkan mengaku dia bodo. hoho

Usu said...

bodoh sombong+mangkuk hayun ini olang...

Dayang Deno said...

ini la dikatakan, kerana nila setitk, rosak susu sebelanga

Unknown said...

ayah aku pon tudm jugak tapi taklah minat politik macam ni g mampos !! mati syahid weyh polis ni! pegawai ni belum mati ag

maszull said...

assalamualaikum uzu...tak tahu nak komen mcm mana ni...:)

Farah Waheda Wahid said...

ishh...apa la... x sepatutnya macam ni...sepatutnya kena kerjasama and support each other...bukannya memperlekehkan... aduyaiii... semakin ramai manusia2 yang out of their mind lah...

Unknown said...

Sekolah bertingkat-tingkat,pangkat berketul2 tapi kurang cerdik betul pegawai TUDM ni..

ANIS SURYANIE said...

memalukan! xkena batang hidung dia memang la... law antarabangsa kunun.. wekkk..melugaiiii

Unknown said...

hanya mampu tersenyum :)

Unknown said...

memalukan betul,tak fikir sebelum berkata!huhh..mohon share ye :)

Unknown said...

entah apa yg menaikkan kemarahannya...... kita tak tahu punca sebenar.......

Kelly said...

Serius bodoh si khalid ni

Cik Fie said...

isyh . teruknya !

cik lisa said...

cincang banyak2 kali kemudian campak ke dalam laut, muehehe

imantizz_truper said...

moga dia dirahmati Tuhan..itu ja sebaik2 untuk dia..

Nadia Johari said...

kalau x puas hati xyahla nak pos mcm ni..memalukan diri sendiri..

Shida Radzuan said...

ni org kata xmngenang budi..