✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, March 15, 2013

Promosi : Buku Formula Rahsia (Karangan Luar Biasa)

Salam

Hari ni uzu nak promote buku ajaib dari Cikgu Fizi.. Ingat tak Cikgu Fizi yang uzu selalu promote tu? Cikgu yang berhati mulia banyak tolong anak-anak yatim piatu dan yang kurang berkemampuan.

Kali ni Cikgu Fizi nak promote Buku Formula Rahsia iaitu Karangan Luar Biasa. Wow! Hebat tak ? Haaaa buku ni sesuai untuk pelajar UPSR & PMR & SPM.


So kepada adik-II yang ambik exam besar tahun ni, boleh lah beli buku formula ni.
Lagi banyak buku rujukan, lagi bagus tau. Tak leh harap cikgu kat sekolah bagi note.. Tak membantu sangat kadang-II . Serius.

Kalau ada cikgu yang membaca entry ni, boleh la beli untuk rujukan mengajar anak-II murid.
Tak gitu cikgu-cikgu sekalian?

Harga buku ni hanya RM 25
Sapa yang berminat boleh direct contact uzu.

Just PM me at my facebook accout --> SINI


8 comments:

Nur hanim said...

WOW murah murah :D

Afie Qaisarah said...

jommm tejaahhhh!!

Hanif Idrus said...

Rm25..memang harga mampu milik yg murah.

sa mic said...

cun cun harga berpatutan, hehe

AmalinaLee said...

Alaaa sayangnyaaa saya baru hbs SPM :/

Shida Radzuan said...

nice :)

ANa Ahmad said...

shring is gud :D

MayaSari said...

yeah.. topik yang bagus..tapi tu untuk bebudak..kalau untuk dewasa topik ni memang menarik..Formula Rahsia LuarBiasa.. boleh didapati dari sini ~ http://proffads.com

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com