✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, March 28, 2013

Pusara Allahyarham Tan Sri P.Ramlee Musnah


Menerusi beberapa keping gambar yang muncul dalam Internet, menunjukkan pusara Allahyarham Tan Sri P Ramle, seniman agung negara musnah. Biarpun begitu, punca kejadian masih belum dikenal pasti. Turut musnah adalah pusara Allahyarham A R Tompel dan Allahyarmah Puan Sri Saloma. Kejadian berlaku di Tanah Perkuburan Jalan Ampang.

12 comments:

najiah shaharain said...

Allah Maha Mengetahui

~didiey~ said...

sy selalu lalu kat highway tepi tanah perkuburan tu time blk keje. dah lama sy nmpk ada pokok yg tumbang.byk plak tu pokok tumbang. pokok bukan kecik2. dan sampai skrg pokok tu masih dibiarkan. xda sesiapa yg kemas/alihkan pokok tu..mungkin tu sebabya. wallahualam.

najihahfara said...

allahuakbar..agaknya kena hempap pokok

ANa Ahmad said...

mcm mana boleh pch?

Normi Nieza said...

knapa tu erk?

Mieza Jhaa K said...

Nmpak mcm ada org tebang pokok kt sebelah...mgkin sbb tu kot..

Mimie Najib said...

ya Allah..kenapa smpai bgitu..

Delimasari said...

pokok tumbang

Ct Noraishah said...

ooo..pokok tumbang rupanya. moga selapas ini perkara ni tak berulang lagi, Insyaa Allah

Afie Qaisarah said...

mesti ada ape2 ni..

sa mic said...

kenapa yer, mesti something wrong something where ni, hehe

Cik Fie said...

kenapa boleh jadi camtu ? :(

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com