March 28, 2013

, , ,

Pusara Allahyarham Tan Sri P.Ramlee Musnah


Menerusi beberapa keping gambar yang muncul dalam Internet, menunjukkan pusara Allahyarham Tan Sri P Ramle, seniman agung negara musnah. Biarpun begitu, punca kejadian masih belum dikenal pasti. Turut musnah adalah pusara Allahyarham A R Tompel dan Allahyarmah Puan Sri Saloma. Kejadian berlaku di Tanah Perkuburan Jalan Ampang.
Share:

12 Sila Komen:

najiahs said...

Allah Maha Mengetahui

Unknown said...

sy selalu lalu kat highway tepi tanah perkuburan tu time blk keje. dah lama sy nmpk ada pokok yg tumbang.byk plak tu pokok tumbang. pokok bukan kecik2. dan sampai skrg pokok tu masih dibiarkan. xda sesiapa yg kemas/alihkan pokok tu..mungkin tu sebabya. wallahualam.

najihahfara said...

allahuakbar..agaknya kena hempap pokok

Unknown said...

mcm mana boleh pch?

Cik Nor said...

knapa tu erk?

Unknown said...

Nmpak mcm ada org tebang pokok kt sebelah...mgkin sbb tu kot..

Syamimi Saad said...

ya Allah..kenapa smpai bgitu..

Delimasari said...

pokok tumbang

Ciktie said...

ooo..pokok tumbang rupanya. moga selapas ini perkara ni tak berulang lagi, Insyaa Allah

Unknown said...

mesti ada ape2 ni..

cik lisa said...

kenapa yer, mesti something wrong something where ni, hehe

Cik Fie said...

kenapa boleh jadi camtu ? :(