✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, March 19, 2013

Ranking Alexa Blog Kisah Emas Putih (567) #2

Assalamualaikum

Uzu ternampak post Shida pasal ranking Alexa, tahniah kepada Shida sebab semakin hari ranking Alexa Shida dah semakin berada di kedudukan yang sangat membanggakan. I proud of u dear :)

So hari ni gatal pulak uzu nak update entry pasal my ranking Alexa.



14 February lalu uzu ada post tentang ranking Alexa yang dah berada di bawah #1000 raking.
Alhamdulillah. Yang belum baca boleh baca SINI .

Dan hari ini uzu berada di ranking yang ke #567 dalam ranking Malaysia. Alhamdulillah.
Setiap hari uzu tengok Alexa sejak bulan lalu, ternyata nak berada di bawah ranking #500 bukan senang.
Ni pun turun naik turun naik je Alexa uzu. Sehari tak update memang Alexa jatuh. Susah nye =.'=
InsyaAllah uzu akan berusaha mengekalkan ranking di bawah #500 . Nak jadi macam Kak Mia, ranking #200 beb. Terbaikkkkk ! Tahniah Kak Mia :)

And thanks all yang sudi membaca entry uzu :) Love u :)
Salam .




13 comments:

Shida Radzuan said...

shida je masih ketinggalan =="

tgh cr idea tingkatkan lg..serius bk sng nk maintain susahhhhhh..arghhh.....

MIRATUL KHAIRIYYAH said...

wah..tahniah ;)

Shida Radzuan said...

tahniah dear ^_^
abaikn yg typo tu yer heheee :p

Nono Brittania said...

apa website dy?

Farah Waheda Wahid said...

congrats uzu... ^_^

Phat said...

800 ribu tiang phat nya blog tinggal huhu

ANa Ahmad said...

tahniah kak uzu dgn kak shida :) giliran kitorang pula nak memburu alexa ni :D

Fakhruru said...

all the best cik emas putih!! ^^

Normi Nieza said...

tahniah uzu..:)

Eraz Fadli said...

Tahniah, cepat juga naik tu..

Afie Qaisarah said...

owhh mmg gitu yerrkkk

Cik Fie said...

tahniah :)

Nadia Johari said...

tahniah uzu..keep going

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com