✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, March 9, 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

50 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen uzu...akak pun join... ^_^

Cik Aida™ said...

kak uzu, selamat bersegmen yeaa ^_^

Yumida Huda said...

dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

jemput singgah:

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

cik laili said...

salam perkenalan dari ciklaili.com.

* singgah dari segmen MiaLiana :)

aisyah humaira' said...

DARI SEGMEN SAMA :)
already follow here~
http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Nor Salmi said...

Selamat bersegmen. Ibu singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

IRA ARINA said...

Assalamualaikum. Mira datang sini lawat rakan blogger :-)
http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Remy hazza said...

selamat bersegmen uzu...remy jer tak post lagi..... jab lagi lah.....

aynora nur said...

BW, selamat bersegmen & follow

http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Khairil Mazri said...

assalamuaikum...

singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Shida Radzuan said...

join juge :)

^^eKaTiKaH^^ said...

weeee, datang dari segmen yg same. selamat bersegmen ^___^

Atin Tory said...

DARI SEGMEN SAMA :)
Dah follow sini~
Jangan lupa follow saya balik k~

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Atin Tory said...

DARI SEGMEN SAMA :)
Dah follow sini~
Jangan lupa follow saya balik k~

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Rezatul Akma said...

dari segmen yang sama .dah follow sini .jemput singgah blog sy :)
http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Ibu Amirul said...

datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
dah lama follow blog ni

Budak Kampung said...

done here yop/yong
http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

Delimasari said...

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogwalking.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

sa mic said...

datang dari segmen yang sama,hehe ( http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html)

Zamani Abe said...

Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Bin Muhammad said...

Salam perkenalan,

Kunjung mengunjung amalan mmulia...
Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)

SHAHIRAsulaiman said...

dari segmen sama :)

http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

WanitaMustanir said...

Datang dari segemen yang sama.. =)

http://www.wanitamustanir.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

chocolate lover said...

selamat bersegmen...singgh sini n done follow u..^_^

UmmiKami said...

Salam perkenalan Ummi singgah sini ye :)

Jom singgah di blog Ummi pulak sambil berpantun :D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Kila Lala said...

kila follow sini balik ye :D

Nurul Filzah said...

Thanks for coming kak !! :)

Syan_Neesa said...

singgah dan terjah dr segmen yg sama ^^

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

miz ruha said...

balas kunjungan uzu dari segmen yang sama... ^_^

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen! :D

Mrs Velentine said...


hi bw sini dr segmen sama
http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mia Liana said...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

Diana Azis said...

Salam singgah uzu..dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mohd Selim Zainal said...

mselim3 ziarah emas putih datang dari segmen yang sama...if u free visit me..dah lama follow blog emas putih...

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama...


http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

tenku butang said...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

aku eryati said...

dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

chocolate lover said...

hi uzu dr segmen yg same...done following u^^

Diyan Hani said...

Hai2...singgah bw kat sini,,dari segmen yang sama...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html
..Jempot join ga saya pulak...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

sha dhira said...

shad join jugak.. already follow sis uzu..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

ros_reeza said...

salam perkenalan :)

Singgah sini dari segmen yg sama :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

yana aina said...

dari segmen sama ^^
http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Jom join GA gempak yana

RamRamCute said...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..dah lama dah follow u...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

cik kumbang said...

Salam blogwalking dari segmen yang sama,gud luck & selamat berkenalan,cantik blog ni,kemas je :)
Jom ke blog cik kumbang sambil join Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang.

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-belog-cik-kumbang.html

HAPPY BLOGGING :)

Panggil Aku Han said...

singgah dari segmen yg sama..
salam perkenalan..:D

HASRUL HASSAN said...

As-Salam. Rajin ehh join segmen ..hehehe... uhh ramai dah follower dia. Kenapa tak pasang G+ Follower? Pasanglah sbb ia lebih bagus, leh dapat trafik dari enjin carian Google dan menerusi email.

fatin amalina husna said...

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com