March 09, 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....
Share:

50 Sila Komen:

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen uzu...akak pun join... ^_^

Cik Aida™ said...

kak uzu, selamat bersegmen yeaa ^_^

Unknown said...

dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

jemput singgah:

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

ciklaili said...

salam perkenalan dari ciklaili.com.

* singgah dari segmen MiaLiana :)

aisyah humaira' said...

DARI SEGMEN SAMA :)
already follow here~
http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Salmi said...

Selamat bersegmen. Ibu singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

IRA ARINA said...

Assalamualaikum. Mira datang sini lawat rakan blogger :-)
http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Unknown said...

selamat bersegmen uzu...remy jer tak post lagi..... jab lagi lah.....

Aynora said...

BW, selamat bersegmen & follow

http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Yeop Maz said...

assalamuaikum...

singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Shida Radzuan said...

join juge :)

sweetsour93 said...

weeee, datang dari segmen yg same. selamat bersegmen ^___^

Atin Tory said...

DARI SEGMEN SAMA :)
Dah follow sini~
Jangan lupa follow saya balik k~

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Atin Tory said...

DARI SEGMEN SAMA :)
Dah follow sini~
Jangan lupa follow saya balik k~

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Unknown said...

dari segmen yang sama .dah follow sini .jemput singgah blog sy :)
http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mama Amirul said...

datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
dah lama follow blog ni

Unknown said...

done here yop/yong
http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

ERAZ FADLI said...

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

Delimasari said...

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogwalking.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

cik lisa said...

datang dari segmen yang sama,hehe ( http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html)

Unknown said...

Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

BinMuhammad said...

Salam perkenalan,

Kunjung mengunjung amalan mmulia...
Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)

SHAHIRAsulaiman said...

dari segmen sama :)

http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

WanitaMustanir said...

Datang dari segemen yang sama.. =)

http://www.wanitamustanir.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

chocolate lover said...

selamat bersegmen...singgh sini n done follow u..^_^

Unknown said...

Salam perkenalan Ummi singgah sini ye :)

Jom singgah di blog Ummi pulak sambil berpantun :D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Unknown said...

kila follow sini balik ye :D

NURUL FILZAH said...

Thanks for coming kak !! :)

Unknown said...

singgah dan terjah dr segmen yg sama ^^

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Unknown said...

balas kunjungan uzu dari segmen yang sama... ^_^

Unknown said...

Selamat bersegmen! :D

Mrs Velentine said...


hi bw sini dr segmen sama
http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mia Liana said...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

Unknown said...

Salam singgah uzu..dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

mselim3 said...

mselim3 ziarah emas putih datang dari segmen yang sama...if u free visit me..dah lama follow blog emas putih...

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Pha Is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama...


http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Tengkubutang said...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

kak gojes said...

dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

chocolate lover said...

hi uzu dr segmen yg same...done following u^^

Unknown said...

Hai2...singgah bw kat sini,,dari segmen yang sama...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html
..Jempot join ga saya pulak...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

Shad said...

shad join jugak.. already follow sis uzu..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Cik Rose said...

salam perkenalan :)

Singgah sini dari segmen yg sama :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Unknown said...

dari segmen sama ^^
http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Jom join GA gempak yana

RamRamCute said...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..dah lama dah follow u...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Cik Kumbang said...

Salam blogwalking dari segmen yang sama,gud luck & selamat berkenalan,cantik blog ni,kemas je :)
Jom ke blog cik kumbang sambil join Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang.

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-belog-cik-kumbang.html

HAPPY BLOGGING :)

Unknown said...

singgah dari segmen yg sama..
salam perkenalan..:D

Tok Jabit said...

As-Salam. Rajin ehh join segmen ..hehehe... uhh ramai dah follower dia. Kenapa tak pasang G+ Follower? Pasanglah sbb ia lebih bagus, leh dapat trafik dari enjin carian Google dan menerusi email.

Unknown said...

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html