✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, March 5, 2013

Sewa Tapak Iklan Kat Blog Kisah Emas Putih


Salam

Haaa sapa-sapa yang nak sewa tapak iklan boleh lah PM uzu kat facebook.
Sebarang pertanyaan berkaitan sewa tapak iklan boleh start hari ni.

Setakat ni ada 5 kekosongan so sapa cepat dia dapat.

Yang ni uzu seratakan traffic blog uzu,
so maybe ini boleh meyakinkan korang untuk menyewa kat tapak blog uzu..

Statistics Blog

Nuffnang

Ranking Blog Alexa
Nak tengok yang LATEST ?? Klik SINI

So sapa yang berminat boleh PM. Harga of coz ikut statictics blog (kata otai) ..

Thanks kepada 5 pengiklan yg sudi beriklan kat blog uzu.
Thanks sesangat.

Korang bila lagi? Hehehe ok lah .
Salam


13 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahh menarik nie :)

Eraz Fadli said...

tahniah utk traffik yg meletup tu.. :-)

PuanGojes said...

wa, taniah uzu.
usaha keras untuk ke arah itu kan uzu ;)
PG ni agak2nya bila la boleh dapat trafik mcm tu. huhu

Normi Nieza said...

power punya traffic..:)

hazwan hairy said...

wah3 tahniah..nk tau hrga leh x?hehe..

Afie Qaisarah said...

Nak jgk lahh hihi..

Remy hazza said...

tempat terbaik utk pengiklan..... takniah uzu.....

ANa Ahmad said...

semakin baik prestasi :D

Seneorita Baharin said...

wah tahniah sis! mmg terbaek lah :D

Shida Radzuan said...

harga uzu..PM heheee :D

Solehah Shamsuddin said...

wah banyaknya UV awak :)

Rushamir hakimie said...

berminat ni.dah pm fb :) follow blog saye eh www.hakimieinderaputra.blogspot.com

Cik Fie said...

sewa iklan kat blog kak uzu mesti boleh dapat trafik banyak . untungnya sapa yang sewa iklan tu :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com