✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, March 30, 2013

Shopping Online : Telekung Ziarah Part #3


As-Salam

Telekung Ziarah? Telekung ni sesuai utk yang nak p Umrah atau haji bagi perempuan.
Cantik dan selesa telekung ni. Jom tengok details tentang tenlekung ziarah


Telekung Ziarah Hitam Jenis Kepala : Syria
boleh request nak getah dan bertali

Pilihan Warna
hitam / putih 

Kelebihan
Mempunyai lengan dan sangat selesa dalam manjalankan ibadah haji atau umrah 

Material
LYCRA

Harga
RM125 (S/M) RM130 (S/S) Include postage.




Telekung Ziarah Putih Jenis Kepala
boleh request nak getah dan bertali

Pilihan Warna
hitam / putih 

Kelebihan
Mempunyai lengan dan sangat selesa dalam manjalankan ibadah haji atau umrah 

Material
LYCRA

Harga
RM125 (S/M) RM130 (S/S) Include postage.

So sesiapa yang berminat, boleh direct contact :

Fan Page : DuaQaseh OnlineShop



12 comments:

Afie Qaisarah said...

mcm2 style lah telekung zaman sekarang nihhh..

Rosmiza Ali said...

Menarik.. =)

ANa Ahmad said...

hehe comel :)

dEdEQ dE wIshEs said...

COMEL AH . :)

Zaza said...

cantik =)

Budak Nakal said...

Cantik dan menarik mmg sesuai sangat2...

Nur Farahuda said...

wah, menarik...

Seneorita Baharin said...

haritu my sis cari telekung mcm ni la untuk ke pegi umrah..unluckily xjumpa..huhu.btw thx for sharing dis sis uzu :) boleh laa beli nnt...

sa mic said...

cantek ! ;D

Normi Nieza said...

cantik..

MarnieyZ said...

comel je telekung tu. ^^

Cik Fie said...

cantik :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com